2020. december 1. kedd Elza

Rendkívüli bejelentést tett Orbán Viktor: ez minden lakás-, házvásárlóra hatással lesz


Interjút adott Orbán Viktor, amiben többek között bejelentette, hogy 2022-ig biztosan visszahozzák az 5 százalékos lakásáfát.

Orbán Viktor ma este a HírTv-n adott interjújában többek között arról beszélt, hogy a ma reggeli kormányülésen rengeteg döntés született. Ezek közül az egyik az, hogy Novák Katalin új családtámogatási programot terjesztett elő, aminek révén

ismét 5 százalékos lesz az új lakások építésének áfája 2022-ig.

Sőt a miniszterelnök azt mondta, ehhez hasonló horderejű, további lépésekre kell készülni. Orbán Viktor emellett elmondta azt is, hogy

ma, a mindennapokat érintő szigorításokra nem kell számítani.

A miniszterelnök ezen felül beszült az orvosok béremeléséről, illetve arról is hogy arra készülnek, lehet, hogy egyszerre 200 ezer magyar beteg lesz, és 800-1000 lélegeztetőgépre lesz ekkor szükség, de egyelőre nem kell újabb kórházakat bevonni a járványügyi ellátásba.  

(Címlapkép - MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk