Maradj otthon, nézzél tévét: ezek az új filmek, sorozatok jönnek a héten az HBO GO-n

2020. március 23. 20:31

A jelenlegi járványhelyzetben még a csapból is az folyik, hogy lehetőleg mindenki maradjon a négy fal között, még véletlen se menjen ki, legyen otthon, maradjon otthon, stb. hiszen ezzel tehet a lakosság legtöbbet azért, hogy a koronavírus lassabban terjedjen és a lehető legnagyobb kárt okozza. Azok közül, akik okosan-ügyesen megfogadják ezt a tanácsot, sokan azzal ütik el a lakásban töltendő kényszeridőt, hogy sorozatoznak vagy filmeznek. Mutatjuk, mit néznek a négy fal között rekedt magyarok ezen a héten.

HBO GO műsora - új filmek, sorozatok

Hétfőn a sorozatepizódok közül érkezik a Westworld harmadik évadának következő része (s3e2), illetve a Fekete hétfő második évadának második epizódja (s2e2). Új filmek is kerülnek ma az online tékába, méghozzá két romantikus dráma: nézhető hétfőtől a Végtelen (Not the end) és a Kisasszonyok is. Vigyázat! Ez a kisasszonyok méh az 1994-ből való adaptáció, nem a Greta Gerwig-féle legújabb változat. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érdemes megnézni, sőt ajánlott, amíg várni kell, hogy az új is kijöjjön DVD-n vagy online.

Kedden sok sorozat jelentkezik új résszel: jön az Összesküvés Amerika ellen új epizódja (s1e2), a Roswell: New Mexico 2. évada, a Batwoman új epizódja (s1e16). a Bezzegszülők új része (s1e5), és a Hazug története is folytatódik (s2e4). Természetesen holnap is lesznek új filmek is a tékában, hogyha egy harmincas fiatal egzisztenciális és magánéleti válságán szeretnénk szórakozni, megnézhetjük Reisz Gábor Rossz versek című filmjét. Az önsajnálat mocsarában dagonyázó főszereplő drámájának tükrében átértékelhetjük a járványt megelőző problémáinkat, amelyek talán akkor még irtó hatalmasnak tűntek. 

Hogyha kevésbé könnyed filmre vágyunk, akár megnézhetjük Martin Scorsese klasszikusát, a Taxisofőrt is Robert De Niróval, Jodie Fosterrel, és Harvey Keitellel.

Szerdán a Csodatévők: Sötét középkor második évadából nézhetjük meg a legújabb epizódot. Kicsiknek és kicsit nagyobbaknak is pár órás kikapcsolódást nyújthatnak az újonnan - kát vagy több héttel a tervezett premier előtt -  felkerülő animációs filmek, mint A LEGO-kaland 2. vagy a Verdák 1. és 2. Nosztalgiázók és gyermekek most megnézhetik a Disney-klasszikus Herculest (1997) is. Nem is tűnt fel eddig, mennyire hiányzott már nekünk Pech és Pánik!

Csütörtöktől megtekinthatő a Devs, illetve a Dave című sorozatok első évadának 5. epizódja. Aki egy jó kis kalandfilmre vágyik, Nicholas Cage gondoskodik a hét második felében a szórakozásáról, jön A nemzet aranya, de ha van szabad 3 óránk, akkor a Volt egyszer egy vadnyugatot is elindíthatjuk, Charles Bronson és Henry Fonda egy időre elfelejtethetik velünk a járványhelyzetet.

Pénteken jön a Legacies (s2e16) és és a Jobb idők (s4e5) új epizódja. Felkerül a streaming platfromra továbbá egy dokumentumfilm is, a Kill chain: kiberháború az amerikai választásokon is, melyben alkotók annak járnak utána, mennyire biztonságos a választásoknál alkalmazott informatikai technika, és feltárják, mennyire védett a külső behatolásoktól a szavazási rendszer. A 2016-os elnökválasztás tapasztalatai alapján látható, a 2020-as választás is veszélyben van, léteznek veszélyes programok a rendszer egyes részeinek megzavarására, a választó névjegyzéktől kezdve a szavazólapokig. 

Jön pénteken a Hét élet című dráma is: a főszereplő, Ben Thomas múltjában sötét titkok lappanganak, régi bűne emléke kínozza. A férfi elhatározza, ha már az ő élete tönkrement, legalább másokén próbál segíteni. Kiszemel hét ismeretlent, akik sem egymás, sem az ő létezéséről nem tudnak. Miközben igyekszik a homályban maradni, mindent megtesz annak érdekében, hogy a hét kiszemelt életét jobbra fordítsa. Ám hiába a tökéletes terv, a számításba hiba csúszik. Ben beleszeret a hét kiválasztott egyikébe, Emilybe, a gyönyörű, szívbeteg nőbe. Döntenie kell, hogy felfedi-e a titkát, még akkor is, ha ezáltal fel kell adnia a tervét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Szombaton A kenderfutár jelentkezik új epizóddal (s4e8) és a Válaszcsapás új része (s7e7) is elérhetővé válik. A könnyed esti szórakozásról Bruce Willis gondoskodik: felkerül a tékába a Hudson Hawk. "Nyuszi, golyó!" A hétvégén sem maradunk Nicholas Cage nélkül, A varázslótanonc című fantasy kalandfilmben a régiségkereskedő, amúgy varázsló Balthazar Blake egy középiskolás fiú Dave útját egyengeti a varázslóvá válás rögös útján, ugyanis szerinte a srác a nagy Merlin leszármazottja. Felfogadja tanoncnak, hogy majd a segítségével felveszi a harcot a New Yorkot fenyegető ősi ellenségével, Maxim Horvath-tal. 

Vasárnap az időtöltésről két dráma: az életrajzi ihletésű Colette, valamint az Arany kijárat gondoskodnak. Ez utóbbiban a levéltáros Nick történetét követhetjük, aki biztos egzisztenciával él egy kis brooklyni lakásban, és archiválási projekten dolgozik az apósának. Hamarosan megérkezik Ausztráliából a húszegynéhány éves Naomi, hogy segítsen Nicknek ebben a szemeszterben. A fiatal nőnek Buddyn kívül nincsenek ismerősei a városban, a férfi, akivel laza családi kapcsolatban áll, zenei producer és a szomszédságban él. A néhány hónap alatt, amit Nick, Buddy és a családja közelében tölt, megzavarja a két háztartást összetartó kényes egyensúlyt.

Mindenkinek kellemes otthonmaradást, sorozatozást, filmezést kíván a Pénzcentrum!

Címlapkép forrása: HBO GO

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm