5 °C Budapest

Rohannak a britek fogadni: fehér karácsony jöhet

2009. december 19. 07:47

A brit bukmékerek egyre kevesebbet hajlandóak fizetni azért, ha karácsonykor hullik a hó, a ma hajnali hóviharok fényében ugyanis egyre valószínűbb a csikorgós ünnep.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A brit fogadóirodáknál hagyományosan mindenre lehet fogadni, Károly herceg és Kamilla kapcsolatának alakulásától kezdve a globális felmelegedésig. Így semmi újdonság nincs abban, hogy a fehér karácsonyra is szívesen tesznek fel néhány fontot a fogadásokért amúgy rajongó britek.

A bukik azonban kénytelenek voltak csökkenni az oddsokat, miután az éjszakai havazás után megrohanták az irodát a fogadók. Jelenleg a december 25-i havazás esélye 2:1-hezLondon, Birmingham, Manchester, Leeds, Glasgow, Edinburgh, York, Norwich, Newcastle és Bristol térségében, míg Aberdeenben alig 5:4-hez a kifizetési arány. Dublinban az odds 9:4-hez.

- Már így is több százezer font értékben fogadtak az emberek a december 25-i havazásra, a tegnapi havazás után pedig megrohanták az irodákat, így ezek a legkisebb oddsok, amiket egy héttel az ünnep előtt ajánlani tudunk - idézte a Telegraph a William Hill fogadóiroda szóvivőjét.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?