2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Devizahitel: 5 millióra számít bankjától a legendás énekes

  • 2014. július 7. hétfő 18:01

Pataky Attila milliókat vár vissza a bankjától. Az Edda frontembere nagyon örül a devizahitelesek megsegítését célzó első törvénynek, és kíváncsi a továbbiakra.


Az énekes negyvenötmillió forint hitelt vett fel svájci frankban öt évvel ezelőtt. Egy barátja kisegítette nyolcmillió forinttal, így át tudta váltani forintra a hitelt, de még így is 28 millió körüli összeggel tartozik. Jelenleg perli a bankját, mert véleménye szerint banki bűnözés áldozata lett - írja a Blikk.Kattints! Ennyi pénz jár a devizahiteleseknek


Kiszámoltam, nagyjából 5 millió forint jár most nekem vissza. Nagyon örülök, hogy végre ilyen magas szinten elindult valami. Az alagút végén elkezdett látszani a fény, menjünk végig rajta - mondta el a lapnak Pataky.

Kattints! A felvett autóhitelek egyharmada visszajárhat

Pénzcentrum vélemény
A felvett hitel mérete jóval meghaladja az átlagos devizahitel méretét, ezért reális, hogy ötmillió forint körüli összeg járjon a zenésznek. Mivel Pataky az öt éves elévülési határon belül zárta le a hitelét, ezért a pénteken megszavazott törvény értelmében is jár neki vissza pénz.

A per részletei nem ismertek és mivel minden szerződés egyedi, így lehetséges, hogy olyan jogcímen is pénzt kap a zenész, amit a most megszavazott törvény nem tartalmaz.

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked