4 °C Budapest

Új hitel a K&H Banktól - már jövedelemigazolás nélkül is

Pénzcentrum
2007. július 23. 15:28

Jó hírrel szolgál a K&H azon ügyfelei számára, akik jövedelemigazolás nélkül szeretnének személyi hitelt felvenni. 2007. július 16-án került bevezetésre az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli variációja, mellyel akár 100 millió forint is igényelhető. Ezzel az újfajta konstrukcióval a K&H azoknak ad jó lehetőséget az okos döntéshez, akik egyszerűbben szeretnének hitelhez jutni és a hitel teljes összegét szabadon kívánják felhasználni.

A K&H arra törekszik, hogy minél hatékonyabban és rugalmasabban feleljen meg a piaci igényeknek. A mostani bejelentés is e folyamat része: 2007. július 16-i hatállyal bevezeti az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli konstrukcióját. A jövedelemigazolás nélküli finanszírozásban kizárólag a K&H ingatlanfedezetű személyi hitel és annak "csak kamat"-os variációja érintettek.

Az új hitel megjelenésével a K&H lehetőséget nyújt tisztán fedezet alapú személyi hitel igénylésére. Ez a hitel elsősorban azon ügyfelek számára nyújt kedvező döntési lehetőséget, akik a fedezetként felkínált ingatlanuk értéke alapján kívánnak hitelt felvenni egyszerűsített igénylési feltételekkel.

A most bevezetett új termékvariáció gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést is jelent, hiszen nincs szükség az igénylő munkabérnek APEH vagy munkáltató által kiállított jövedelemigazolására.. Az egyszerűség záloga, hogy az igényléskor csupán érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával kell bemenni a választott K&H bankfiókba és kitölteni, a kölcsönigénylő nyomtatványt. A kérelemhez szükséges tulajdoni lapot és helyszínrajzot bankfiókjaink igény szerint biztosítani tudják a még kényelmesebb ügyintézés érdekében.

Az akár 100 millió forintos hitelösszeget minden devizabelföldi személy igényelheti, amennyiben van fedezetként felajánlható ingatlanja. Az ingatlan lehet társasházi lakás, családi ház, lakóház, sorház, ikerház, üdülő, hétvégi ház vagy akár nyaraló is. Az ügyfél a hitel összegét szabadon felhasználhatja, akár fennálló tartozásának tehermentesítésére is.

Fedezetlen hitelezés infláció idején

Az infláció miatt nominálisan növekvő fogyasztás hozzájárulhatott a személyihitel-kihelyezés bővüléséhez, de a magasabb kamatkörnyezet keresletmérséklő hatása is egyre inkább érezhető.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 10. 06:27
Ilyen jó éve az értékalapú részvényeknek a növekedési részvényekhez képest utoljára 2000-ben volt, a...
MEDIA1  |  2022. december 9. 18:22
Nádai Anikó több évadon keresztül vezette az RTL reality-jének esti összefoglalóit és az élő show-ka...
KonyhaKontrolling  |  2022. december 9. 07:45
A demokratikus országok (és a felszínen az autoriter országok is) rengeteg erőforrást fordítanak a k...
Bankmonitor  |  2022. december 9. 07:16
Rekordmértékű nyugdíjemelés várható 2023 januárban. A Bankmonitor számításai szerint az átlagnyugdíj...
Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?