Új hitel a K&H Banktól - már jövedelemigazolás nélkül is

Pénzcentrum
2007. július 23. 15:28

Jó hírrel szolgál a K&H azon ügyfelei számára, akik jövedelemigazolás nélkül szeretnének személyi hitelt felvenni. 2007. július 16-án került bevezetésre az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli variációja, mellyel akár 100 millió forint is igényelhető. Ezzel az újfajta konstrukcióval a K&H azoknak ad jó lehetőséget az okos döntéshez, akik egyszerűbben szeretnének hitelhez jutni és a hitel teljes összegét szabadon kívánják felhasználni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H arra törekszik, hogy minél hatékonyabban és rugalmasabban feleljen meg a piaci igényeknek. A mostani bejelentés is e folyamat része: 2007. július 16-i hatállyal bevezeti az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli konstrukcióját. A jövedelemigazolás nélküli finanszírozásban kizárólag a K&H ingatlanfedezetű személyi hitel és annak "csak kamat"-os variációja érintettek.

Az új hitel megjelenésével a K&H lehetőséget nyújt tisztán fedezet alapú személyi hitel igénylésére. Ez a hitel elsősorban azon ügyfelek számára nyújt kedvező döntési lehetőséget, akik a fedezetként felkínált ingatlanuk értéke alapján kívánnak hitelt felvenni egyszerűsített igénylési feltételekkel.

A most bevezetett új termékvariáció gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést is jelent, hiszen nincs szükség az igénylő munkabérnek APEH vagy munkáltató által kiállított jövedelemigazolására.. Az egyszerűség záloga, hogy az igényléskor csupán érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával kell bemenni a választott K&H bankfiókba és kitölteni, a kölcsönigénylő nyomtatványt. A kérelemhez szükséges tulajdoni lapot és helyszínrajzot bankfiókjaink igény szerint biztosítani tudják a még kényelmesebb ügyintézés érdekében.

Az akár 100 millió forintos hitelösszeget minden devizabelföldi személy igényelheti, amennyiben van fedezetként felajánlható ingatlanja. Az ingatlan lehet társasházi lakás, családi ház, lakóház, sorház, ikerház, üdülő, hétvégi ház vagy akár nyaraló is. Az ügyfél a hitel összegét szabadon felhasználhatja, akár fennálló tartozásának tehermentesítésére is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20