10 °C Budapest

Nagyobb biztonság a Citibanknál

Pénzcentrum
2006. december 18. 12:26

A Citibank Online ügyfelek most nagyobb biztonsággal intézhetik online banki pénzügyeiket egy új átutalás ellenőrző folyamat bevezetésével, mely az év elején elindított virtuális billentyűzeten alapuló belépési rendszerrel együtt egyedülálló biztonságot nyújt. Az új biztonsági fejlesztés eredményeként az ügyfelek kizárólag a Citibank Online rendszeren belüli "Kedvezményezettek Listájában" rögzített felek számára kezdeményezhetnek átutalást, s ezáltal elkerülhetők a jogosulatlan átutalási megbízások. Új kedvezményezett felvétele a listába és annak aktiválása egyszerű és gyors folyamat, melynek során az ügyfélnek azt az Online Aktiválási Kódot kell használnia, amelyet a banknál regisztrált mobiltelefonszámára sms-ben megküld számára a bank.

Batara Sianturi úr, a Citibank Zrt. lakossági üzletágának vezetője elmondta: "A Citibank internetes banki megoldása egyedülálló, hiszen tudatosan egy olyan innovatív megoldáson dolgoztunk, mely Citibank Online ügyfeleinket a legnagyobb mértékben megvédi a csalások lehetőségétől. Azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, globális tapasztalatainkra építve fejlesztettük ki ezt a megoldást, mely a kiemelkedő biztonság mellett felhasználóbarát, kényelmes, és illik ügyfeleink életstílusához."

"Örülünk, hogy innovációs törekvéseinket mind az ügyfeleink, mind a szakmédia nagyra értékelték, és ebben az évben a Citibank elnyerte a Global Finance Magazin "Legjobban integrált internetes oldal" és "Legjobb információbiztonsági kezdeményezések" díjait a Közép-Kelet-Európa régióban." - tette hozzá Sianturi úr.

A CitiBusiness üzletágban kiszolgált számlavezető kis- és középvállalkozások online banki ügyintézésének biztonsága is megnőtt, hiszen ez az ügyfélkör mostantól egy Online Tranzakciós Kód birtokában indíthat tömeges átutalásokat, mely kódot sms-üzenetben kap meg az ügyfél a banknál regisztrált mobiltelefonszámra. A kedvezményezettek aktiválása mind a lakossági, mind a kkv ügyfélkör számára a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is lehetséges.

A Citibank Zrt. folyószámlát vezető lakossági ügyfelei, illetve a CitiBusiness üzletágban kiszolgált számlavezető kis- és középvállalkozások, továbbá lakossági fő- és társhitelkártya-birtokos, valamint Diners Club Kártya-birtokos ügyfelei számára kínálja a Citibank Online internet banki szolgáltatást, mely az online banki szolgáltatások széles funkcióját teszi lehetővé.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. április 22. 07:55
Mekkora most a szakadék a férfiak és a nők nyugdíja között? Melyik országrészben a legmagasabb az át...
MEDIA1  |  2024. április 22. 07:29
Az amerikai képviselőház szombaton megszavazta a TikTok betiltását, amennyiben az alkalmazás tulajdo...
Holdblog  |  2024. április 22. 06:24
Ez csak egy politikai üzenet mondta Zsiday Viktor a Partizán vendégeként arról, hogy a kormányzat az...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem