35 °C Budapest

Nagyobb biztonság a Citibanknál

Pénzcentrum
2006. december 18. 12:26

A Citibank Online ügyfelek most nagyobb biztonsággal intézhetik online banki pénzügyeiket egy új átutalás ellenőrző folyamat bevezetésével, mely az év elején elindított virtuális billentyűzeten alapuló belépési rendszerrel együtt egyedülálló biztonságot nyújt. Az új biztonsági fejlesztés eredményeként az ügyfelek kizárólag a Citibank Online rendszeren belüli "Kedvezményezettek Listájában" rögzített felek számára kezdeményezhetnek átutalást, s ezáltal elkerülhetők a jogosulatlan átutalási megbízások. Új kedvezményezett felvétele a listába és annak aktiválása egyszerű és gyors folyamat, melynek során az ügyfélnek azt az Online Aktiválási Kódot kell használnia, amelyet a banknál regisztrált mobiltelefonszámára sms-ben megküld számára a bank.

Batara Sianturi úr, a Citibank Zrt. lakossági üzletágának vezetője elmondta: "A Citibank internetes banki megoldása egyedülálló, hiszen tudatosan egy olyan innovatív megoldáson dolgoztunk, mely Citibank Online ügyfeleinket a legnagyobb mértékben megvédi a csalások lehetőségétől. Azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, globális tapasztalatainkra építve fejlesztettük ki ezt a megoldást, mely a kiemelkedő biztonság mellett felhasználóbarát, kényelmes, és illik ügyfeleink életstílusához."

"Örülünk, hogy innovációs törekvéseinket mind az ügyfeleink, mind a szakmédia nagyra értékelték, és ebben az évben a Citibank elnyerte a Global Finance Magazin "Legjobban integrált internetes oldal" és "Legjobb információbiztonsági kezdeményezések" díjait a Közép-Kelet-Európa régióban." - tette hozzá Sianturi úr.

A CitiBusiness üzletágban kiszolgált számlavezető kis- és középvállalkozások online banki ügyintézésének biztonsága is megnőtt, hiszen ez az ügyfélkör mostantól egy Online Tranzakciós Kód birtokában indíthat tömeges átutalásokat, mely kódot sms-üzenetben kap meg az ügyfél a banknál regisztrált mobiltelefonszámra. A kedvezményezettek aktiválása mind a lakossági, mind a kkv ügyfélkör számára a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is lehetséges.

A Citibank Zrt. folyószámlát vezető lakossági ügyfelei, illetve a CitiBusiness üzletágban kiszolgált számlavezető kis- és középvállalkozások, továbbá lakossági fő- és társhitelkártya-birtokos, valamint Diners Club Kártya-birtokos ügyfelei számára kínálja a Citibank Online internet banki szolgáltatást, mely az online banki szolgáltatások széles funkcióját teszi lehetővé.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. június 30. 11:59
“A 2008-ban telenyomták a gazdaságokat pénzzel. Mindenki azt mondta – ti is –  hogy ebből jele...
Kiszámoló  |  2022. június 29. 21:59
Emlékszünk még, amikor a kormány ingyenessé tette a kéményseprést a lakosságnak? Nem, nem arra, hogy...
MNB Intézet  |  2022. június 28. 10:22
Despite a broad consensus on phasing out fossil fuels, some people still hesitate about the actual e...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?