-1 °C Budapest

Átverték az Ecopoly vállalkozóit: pénz sehol!

Pénzcentrum
2006. október 19. 09:00

Ígéret maradt csupán az Ecopoly vállalkozóinak felajánlott pénz, a mai napig ugyanis senki nem látott egyetlen fillért sem. A zsűritagokból álló, állítólag alakulófélben lévő Holding képviselői persze ígérgetnek, ám több furcsaság is akad a történetben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ígéret maradt csupán az Ecopoly vállalkozóinak felajánlott pénz, a mai napig ugyanis senki nem látott egyetlen fillért sem. A zsűritagokból álló, állítólag alakulófélben lévő Holding képviselői persze ígérgetnek, ám több furcsaság is akad a történetben - írja a Népszabadság.

Már júniusban napvilágot látott a hír, hogy a műsor adásba kerülése után többségében még vissza sem hívták a kiválasztott vállalkozókat. Az RTL csak a műsor elkészítésért vállalt felelősséget, az ezután jövőket elvileg az Ecopoly Holding nevű cégnek kellene koordinálnia, mely ezidáig létre sem jött.

Az alakuló holding ügyvédje szerint most került az utolsó aláírás a társasági szerződésre, melyet így rövidesen a cégbíróságra is benyújtanak. Az RTL-nél eddig még nem hallottak a cégalapításról, ami azért is érdekes, mert az Ecopoly márkanév a tulajdonukban van, és engedélyük nélkül nem használhatja azt senki.

A legújabb ígéretek szerint azoknak, akiknek a zsűri közvetlen befektetést szavazott meg, két héten belül folyósítják a megígért összegeket. Akad persze olyan, aki ezt már nem várja meg, valakinek lenyúlták a találmányát ezidő alatt, míg mások találtak komoly befektetőt...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?