9 °C Budapest

Berobbantak a tavaszi akciók: siess az Aldiba, Tescóba, Auchanba

2018. április 5. 11:59

A tavaszi felmelegedés beköszöntével most már nyugodtan el lehet kezdeni csinosítgatni a balkont virágokkal vagy akár összehívni a családot, barátokat egy kis kerti sütögetéshez. Az ehhez szükséges kellékek nagyrészét pedig a hétvégi nagybevásárlás alkalmával is simán be lehet szerezni, ugyanis a legnagyobb magyarországi áruházak egyáltalán nem fukarkodtak az akciókkal. Ezek közül gyűjtöttük most össze a legnagyobb, legizgalmasabb kedvezményeket.

A húsvéti zord időjárást követően végre tényleg úgy látszik, hogy megérkezett a régóta várt felmelegedés. Ez pedig azt jelenti, hogy a reggeli kávét most már kellemesen el lehet fogyasztani az erkélyen ücsörögve is, sőt mi több a hétvégéken már egy komolyabb kerti sütögetést is simán össze lehet hozni a családdal, barátokkal.

A jó idő eljövetelével egy időben pedig a legnagyobb magyarországi áruházak is megkezdték a különböző kerti eszközök, dísznövények és különböző szabad idős programokhoz nélkülözhetetlen termékek leárazását. Éppen ezért most ezek közül gyűjtöttük össze a legjobb, legizgalmasabb ajánlatokat.

Aldi

Az Aldi legújabb akciós újságjában címoldalon hirdeti kerti Ruhaszárítóját, ami 11 990 forintba kerül, de emellett vásárolhatunk még Függő napernyőt is a diszkontban 27 990 forintért. Annak, aki komolyabban belevágna a kert kényelmesebbé tételébe vásárolhat Milano összecsukható széket 17 990 forintért vagy ugyanilyen márkájú, szintén összecsukható asztalt 16 990 forintért. Egy ennél valamivel nagyobb kerti asztalt 39 990, míg prémium székpárnákat 3 990 forintért lehet beszerezni.

Akinek áramra is szüksége van odakint az vehet 25 méteres kábeldobot 12 990 forintért, de egy univerzális tárolókosárért nem kell többet fizetni, mint 1 499 forint. Kerti kesztyűk pedig már 999 forintos áron is landolhatnak a kosárban, míg 20 darab ruhacsipeszt 799 forintért lehet hazavinni.

KATT: Ennél is több Aldis akcióért fusd át a diszkont aktuális akciós kínálatát!

Tesco

Annak, aki a tavasz nyitányaként egy jó kis takarítással tüntetné el az erkélyén a téli hónapok alatt felgyűlt koszt, jó választás lehet a Kärcher magasnyomású mosója, ami az üzletben 15 990 forintba kerül. Aki pedig már egy komolyabb grillpartival indítaná az áprilist az 79 900 forintért újíthat be egy Perfect Home Kamado Grillt. De az igazán keményvonalasak egy komplett fészert, Factor házat is vásárolhatnak 319 990 forintért.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATT: Még több akciós ajánlatért lapozd át a Tesco 14. heti akciós kiadványát!

Lidl

Azoknak, akik a tavasz nyitányaként feldobnák a balkon hangulatát, a Lidl muskátliakciója már rögtön az akciós újság címlapján kínál 1 199 forintért álló- /futó muskátlit és fuksziát. A diszkont sorai között cirkálva találhatunk egynyári mixet 899 vagy nagyvirágú muskátlit is 899 forintért.

KATT: Ha érdekel, milyen egyéb akciókkal vár a diszkont, olvasd el a legújabb akciós újságjukat!

Auchan

A hipermarket legújabb akciós kiadványának egész címoldalát egy Triton gázgrilkocsinak szenteli, amit a kerti sütés-főzés szerelmesei 159 990 forintért vásárolhatnak meg ajándék huzattal. A húsok melegen tartásához feltétlen szükséges alufólia (Hewa) 349 forintba kerül, de vásárolhatunk még műanyag nagytányért 799, kistányért 399 és műanyag poharakat 349 forintért. A Berry mintás szalvéta csomagja pedig 135 forintba kerül. De egy komolyabb Grillchef faszenes grillkocsit haza lehet vinni 49 990 forintért. Akik pedig a sütés idejére a gyerekeknek is kedveskednének, az vásárolhat ugrálóvárat is 59 990 forintért.

KATT: Az áruház további ajánlataiért lapozd át legújabb akciós kiadványukat!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem