2020. február 25. kedd Géza

Veszélyes sajtot hív vissza a Lidl: nehogy megedd, beteg leszel!


Veszélyes baktériumot mutattak ki az egyik sajtban, ezért a gyártó visszahívja azt. Ha vettél ilyet, nehogy elfogyaszd!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Jermi Käsewerk GmbH elővigyázatosságból visszahívja Milbona Selection Brie de Nangis francia lágy sajt, ~100g termékét - közölte a Lidl. Azokat a sajtokat hívják vissza, amin következő azonosító adatok szerepelnek:

  • Minőségmegőrzési idő: 19.01.2020 vagy 20.01.2020
  • Tételazonosító: L29 513 vagy L29 514
  • Üzemazonosító: DE BW 331 EG (lásd a címke hátoldalán).
A visszahívás oka, hogy toxinképző E.coli baktériumot mutattak ki a sajtban.

A toxinképző E. coli baktériumok elszaporodva hasmenéses megbetegedést okozhatnak főként az érzékeny fogyasztói csoportok (csecsemők, kisgyermekek, idősek és legyengült immunrendszerű személyek) esetében.

Kérik,  ha a fenti minőségmegőrzési idejű és tételazonosítójú termékekből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza az üzletbe, a vételárat nyugta nélkül is visszatérítik.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Koronavírus: elkezdték felhalmozni a tartós élelmiszereket a magyarok?
Az egyik Rossmannban nem volt már kézfertőtlenítő.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk