2020. október 22. csütörtök Előd

Razziák a magyar boltokban: nagyon nem éri meg, ha itt nincs védőmaszk


Már több fővárosi kerületben járják az üzleteket az ellenőrök, és minden olyan bolt, ahol az eladók nem viselnek maszkot, számíthatnak a büntetésre - írja a Magyar Nemzet.

Vegyes képet mutat ma Magyarországon, hogy ki vesz fel maszkot és ki nem. Az azonban biztos, hogy a boltokban, az eladótérben minden munkavállalónak maszkban kellene lenni. Ám ezt nem minden esetben történik meg. Holott már több fővárosi kerületben járják az üzleteket az ellenőrök, és minden olyan bolt, ahol az eladók nem viselnek maszkot, számíthatnak a büntetésre - írja a lap.

az üzletek üzemeltetői tévedésben vannak, ha azt gondolják, nem az ő felelősségük, hord-e maszkot a boltban dolgozó alkalmazott. Az üzlet üzemeltetőjének ugyanis biztosítania kell a munkához a védőeszközt

- mondta el a lapnak Vámos György, a az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó