2019. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Meglepő adatok: nagyobb értékben vásárolunk neten, mint hagyományosan


Két-háromszor akkora értékben vásárolunk az élelmiszerláncok online felületein, mint az üzlethelyiségekben - írja a Világgazdaság. Az egyik lánc forgalmának már harmadát teszi ki az internetes vásárlás.

A hagyományos boltokban leginkább friss termékeket, interneten nagy kiszerelésű, nehéz termékeket vásárolunk. Hazánkban az online bevásárlás 4 százalék körüli, az uniós átlag 10. Itthon azonban egyre nő ez az arány Nagy Sándor, a Groby online üzletágvezetője szerint. Náluk a forgalom harmadát teszi ki az online értékesítés.

A GRobyban átlagosan 30 ezer forint körüli volt az átlagos kosárérték, a hagyományos boltokban ez 1500-4000. Az Auchannál a netes bevásárlások a hagyományos két-háromszorosát teszik ki, a CBA Prímánál három-négyszeres a különbség. A Tescónál az applikációt 10-12 százalék használja, leginkább asztali számítógépről rendelnek.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS