2020. július 11. szombat Nóra, Lili

Meglepő adatok: nagyobb értékben vásárolunk neten, mint hagyományosan


Két-háromszor akkora értékben vásárolunk az élelmiszerláncok online felületein, mint az üzlethelyiségekben - írja a Világgazdaság. Az egyik lánc forgalmának már harmadát teszi ki az internetes vásárlás.

A hagyományos boltokban leginkább friss termékeket, interneten nagy kiszerelésű, nehéz termékeket vásárolunk. Hazánkban az online bevásárlás 4 százalék körüli, az uniós átlag 10. Itthon azonban egyre nő ez az arány Nagy Sándor, a Groby online üzletágvezetője szerint. Náluk a forgalom harmadát teszi ki az online értékesítés.

A GRobyban átlagosan 30 ezer forint körüli volt az átlagos kosárérték, a hagyományos boltokban ez 1500-4000. Az Auchannál a netes bevásárlások a hagyományos két-háromszorosát teszik ki, a CBA Prímánál három-négyszeres a különbség. A Tescónál az applikációt 10-12 százalék használja, leginkább asztali számítógépről rendelnek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk