2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Meglepő adatok: nagyobb értékben vásárolunk neten, mint hagyományosan


Két-háromszor akkora értékben vásárolunk az élelmiszerláncok online felületein, mint az üzlethelyiségekben - írja a Világgazdaság. Az egyik lánc forgalmának már harmadát teszi ki az internetes vásárlás.

A hagyományos boltokban leginkább friss termékeket, interneten nagy kiszerelésű, nehéz termékeket vásárolunk. Hazánkban az online bevásárlás 4 százalék körüli, az uniós átlag 10. Itthon azonban egyre nő ez az arány Nagy Sándor, a Groby online üzletágvezetője szerint. Náluk a forgalom harmadát teszi ki az online értékesítés.

A GRobyban átlagosan 30 ezer forint körüli volt az átlagos kosárérték, a hagyományos boltokban ez 1500-4000. Az Auchannál a netes bevásárlások a hagyományos két-háromszorosát teszik ki, a CBA Prímánál három-négyszeres a különbség. A Tescónál az applikációt 10-12 százalék használja, leginkább asztali számítógépről rendelnek.

JÓL JÖNNE 600 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 600 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 613 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB 14 634 forintos törlesztőt (THM 10,14%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Családostul viszik külföldre a magyarokat: 600 ezres fizetés, diploma sem kell
Aki eddig még nem indult útnak, azt jó eséllyel a családja tartotta vissza.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS