28 °C Budapest

Címke: groby online (15 cikk)

Pénzcentrum | 2012. augusztus 8. 12:35

Folytatja a Tesco: tényleg ez lesz a vásárlás jövője?

Már a Gatwicki repülőtéren is elindította virtuális-bolt szolgáltatását a Tesco. A hazatérő londoniak, s a turisták így már a leszállás után közvetlenül elintézhetik a bevásárlást okostelefonjaikról. De nem csak a szigetországban terjed az újdonság, komoly kitörés előtt áll a magyar mobilfizetés rendszere is. Itthon elsőként a G'Roby-lánc indította el QR-kódos vásárlási modelljét.

Orosz Márton | 2012. június 21. 05:23

Ez jön a bankkártya után: hamarosan mindenki így fog fizetni?

Komoly kitörés előtt áll a mobilfizetés rendszere - állítják egybehangzóan a Pénzcentrum.hu által megkérdezett szakemberek. Az elmúlt hetek, hónapok jelentős eredményeket hoztak, egyre több nagy cég aknázza ki a technológiában rejlő, újdonságnak számító lehetőségeket, de az út megnyílik, megnyílt a kisebb vállalkozások számára is.

Orosz Márton | 2012. június 18. 11:37

Megjött az újdonság, csodálkoznak a magyar vásárlók

Megerősítette a Pénzcentrum.hu korábbi értesülését a G'Roby: az élelmiszerlánc az első, amely Magyarországon bevezeti a QR-kódos vásárlási technikát. Az online boltként működő plakátokkal már több helyen találkozhatnak a budapestiek, most mutatjuk azt is, hogy működik a rendszer.

Pénzcentrum | 2010. március 9. 09:02

Félünk az online vásárlástól

Hiába növekszik évről-éve az internetes kereskedelem és a fogyasztói igények, de tény, hogy a netes eladások a reálkereskedelem fél százalékát teszik csak ki.