2020. július 7. kedd Apollónia

Megjelent a Valorant teljes verziója: bárki számára elérhető


Kevés dolog rengette meg annyira a videójátékos netes közeget az elmúlt hónapokban, mint a Riot Games új játékának, a Valorantnek a bétája. Most azonban már bárki letöltheti a teljes játékot a hivatalos weboldalról.


A Riot Games új játéka, a Valorant 1.0-ás verziója rengeteg változást és újdonságot hozott, az egyik legfontosabb változás, hogy többé nem kell számítanunk nagyobb FPS-problémákra, ugyanis a rendbe szedett grafikus motor mostantól sokkal stabilabban fut a különböző konfigurációkon.

Emellett a Riot ígérete szerint jóval kevesebb hit-reg és pályahibába futnak majd bele a játékosok és a csalás elleni védelmet is jobban megerősítették. Sőt, mint azt beharangozták, megérkezett a Valorant 11. ügynöke, Reyna is; valamint megjelent a negyedik pályának számító Ascent, ami Olaszország hangulatát idézi. És nem utolsó sorban, de a különleges skinek kedvelői is örülhetnek, hiszen

megérkezett a Battle Pass is, amit 1000 Valorant pontért, azaz 3500 forintért lehet megvásárolni.

A teljes verziót a Valorant hivatalos oldaláról tölthetik le a játékosok.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS