2020. augusztus 15. szombat Mária

Itt az első magyar bolt, ahová csak szájmaszkban lehet belépni


Drasztikus intézkedést hozott a Budapest X. kerületében működő Dunapanda szupermarket.


A kőbányai Kínai Negyedben található, különleges választékkal (sok ázsiai élelmiszerrel, alapanyaggal) működő bolt kedden tájékoztatást tett közzé Facebook-oldalán:

Tisztelt Vásárlók! A kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel, az önök, valamint alkalmazottaink egészsége érdekében, belépés csak szájmaszkban lehetséges! Köszönjük megértésüket!


Ezzel - a Pénzcentrum információi szerint - ők az első magyarországi kiskereskedelmi egység, ahol kötelező a szájmaszk viselése.

Címlapkép: Dunapanda Facebook

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.