2020. július 4. szombat Ulrik

Egyre kevesebb az ételautomata itthon: ezért tűnhetnek el


Mintegy hatvan százalékára esett a korábbi harmincötezerről az elmúlt másfél évben az élelmiszer-automaták száma a Nemzeti Automata Szövetség adatai szerint.

A tendenciák miatt többek között azt javasolja a szövetség, hogy a felügyeleti díjat az online pénztárgépek adatátviteli díjával megegyező szintre mérsékeljék. A gépek felügyeletét végző Magyar Posta tájékoztatásából kiderül, jórészt a szezonális jelleg miatt folyamatosan változik a működő gépek darabszáma, ami a szüneteltetett egységekkel együtt több mint huszonhatezer  - számol be a Magyar Hírlap.

2018. július 1-jétől az élelmiszert árusító automaták kizárólag egy online felügyeletet ellátó AFE-eszközzel együtt működhetnek, ezzel az egységgel jelenleg mintegy huszonkétezer élelmiszer-automata rendelkezik.

 

 

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk