2019. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Egy csapásra megváltozhat az életed: csupán ezt kell megtenned!


Sec-perc milliárdos lehetsz, és ehhez csak öt számot kell eltalálni! 18 hete halmozódik a nyeremény az Ötöslottón!

18 hete nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a főnyeremény több mint kétmilliárd forint az ötödik játékhéten, ráadásul a Hatoslottó sem talált gazdára múlt vasárnap, így a megnyerhető összeg is szépen halmozódik; elérte a 770 millió forintot. Lottózni az utolsó pillanatokig lehet, akár másfél órával a sorsolások előtt feladhatják lottószelvényeiket.

Otthonról is kényelmesen játszhat bárki. Ehhez az Okoslottó nyújt segítséget, amely gyors, egyszerű és könnyen elérhető. Ráadásul évről évre egyre többen használják. Havonta átlagosan 144 000 lottószelvényt játszanak meg Okoslottón keresztül. A legnépszerűbb játékok az applikáción: az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó, őket követi, az Eurojackpot és a Kenó.

Az Okoslottó egy egyszerűen letölthető mobilalkalmazás, amely segít a játékszelvény kitöltésében valamint a fogadási sms összeállításában, vagyis megkönnyíti a fogadást. A játékok díja mobilegyenlegről, de akár belső egyenlegről is fizethető amennyiben a játékos regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS