2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Egy csapásra megváltozhat az életed: csupán ezt kell megtenned!


Sec-perc milliárdos lehetsz, és ehhez csak öt számot kell eltalálni! 18 hete halmozódik a nyeremény az Ötöslottón!

18 hete nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, így a főnyeremény több mint kétmilliárd forint az ötödik játékhéten, ráadásul a Hatoslottó sem talált gazdára múlt vasárnap, így a megnyerhető összeg is szépen halmozódik; elérte a 770 millió forintot. Lottózni az utolsó pillanatokig lehet, akár másfél órával a sorsolások előtt feladhatják lottószelvényeiket.

Otthonról is kényelmesen játszhat bárki. Ehhez az Okoslottó nyújt segítséget, amely gyors, egyszerű és könnyen elérhető. Ráadásul évről évre egyre többen használják. Havonta átlagosan 144 000 lottószelvényt játszanak meg Okoslottón keresztül. A legnépszerűbb játékok az applikáción: az Ötöslottó, a Hatoslottó és a Skandináv lottó, őket követi, az Eurojackpot és a Kenó.

Az Okoslottó egy egyszerűen letölthető mobilalkalmazás, amely segít a játékszelvény kitöltésében valamint a fogadási sms összeállításában, vagyis megkönnyíti a fogadást. A játékok díja mobilegyenlegről, de akár belső egyenlegről is fizethető amennyiben a játékos regisztrált a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

JÓL JÖNNE 600 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 600 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 613 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB 14 634 forintos törlesztőt (THM 10,14%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS