2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Baj van a Telekom oldalán, sokan fizetni sem tudnak

  • hvg.hu
  • 2015. november 10. kedd 11:01

Hétvége óta nagyon lassú, sokszor pedig elérhetetlen a Magyar Telekom weboldala - írja a hvg.hu.


A telekom oldalán tapasztalható belassulás egyik következménye, hogy sokan a számlájukat sem tudják a jól megszokott módon online befizetni. Nehezen bírja a terhelést a telefonos ügyfélszolgálat is.

A szolgáltatóhoz óránként több panasz is érkezik csak a facebookos felületre, ma reggel óta gyakorlatilag 5-10 percenként panaszkodnak itt az egyre türelmetlenebb ügyfelek. Többen azt írják, hogy a Telekom telefonos ügyfélszolgálata sincs a helyzet magaslatán - a néhányak által emlegetett 50 percnél is hosszabb várakozási idő alighanem összefügg az intenzív panaszáradattal.

A honlap elérhetetlensége miatt nem működik például az online számlabefizetés. De akinek nagy nehezen sikerül elérni a funkciót, az sem feltétlen jár jól: olyan is van, aki arról számolt be, hogy "többórás sikertelen számlafizetés után sikerült 2x is levonni a telefonszámlám díját".

A cég arra hivatkozik, hogy online ügyintéző felületük fejlesztése tovább tart az eredetileg tervezettnél.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked