2017. szeptember 26. kedd Jusztina

3000 forintos utalványt osztogat a Tesco

  • Portfolio
  • 2017. szeptember 11. hétfő 12:30

Fennakadásokat okozott a Tesco-sztrájk a netes megrendeléseknél is - írta a Portfolio.

A Tescónál folyó sztrájk a hétvégén az online rendeléseket is érintette, a meghiúsult kiszállítások miatt a lánc háromezer forintos kuponokat ajánlott fel a felsült vevőknek - írja a Portfolio.

A portál egyik olvasója többször is pórul járt. Azt írta, hogy a szerdán a másnapra megrendelt árut nem kapta meg, és a megismételt rendelést sem vitték ki neki szombaton. A Tesco elnézést kért a rendelés "működési probléma" miatti törléséért, és egy háromezer forintos kupont küldött a vevőnek kárpótlásul.

A lánc a Portfolio kérdésére elismerte, hogy szombaton a budaörsi, csepeli és megaparki áruházaik vonzáskörzetébe tartozó kiszállítások 70 százalékát teljesítették, Székesfehérváron pedig szünetelt a szolgáltatás. Hozzátették, arra törekedtek, hogy minden vevőt értesítsenek sms-ben szombat reggel, hogy előfordulhatnak fennakadások és zavarok. Az online házhozszállítás vasárnap reggel zavartalanul elindult és a Tescónál nem is számítottak további problémákra.

Ahogy arról mi is beszámoltunk,  a sztrájk péntek délután kezdődött és szombat éjfélkor ért véget, vasárnapra helyreállt a rend. Ugyanakkor a Tesco dolgozói elszántak, kitartanak a követelések mellett, akár további sztrájkot is hajlandók folytatni. A szakszervezet és a Tesco ma ismét tárgyalóasztalhoz ülnek.

Azonban az álláspontok messze vannak egymástól: a munkáltató szerint a létszám megfelelő, egyéb változtatásokra van szükség, illetve a vállalat korábban azt közölte, hogy az idei béremelésekkel (átlagosan 18,9 százalékos) az emelés kérdését lezártnak tekinti, erről nem volt új javaslata. Ez a dolgozók számára elfogadhatatlan - nyilatkozta vasárnap Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Kőgazdaggá válhatsz te is, ha pontosan követed ezt a 6 lépéses tervet
Nem a lottóról van szó, ez tényleg megvalósítható.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Itt a nagy népvándorlási körkép: közel 30 év tragédiái számokban

1990 óta sok olyan esemény történt, ami megrengette a világot. Ezek között pedig jócskán voltak olyanok, melyek hatására emberek tömegeinek kellett elhagyniuk otthonaikat. A lenti infografika az elmúlt...
 

Filléres csodaszer, amitől többet nem lesz herpeszed

Sok bölcsességet lehet tanulni a nagyszülőktől, tőlük lehet megszerezni a legfinomabb sütirecepteket is, és olyan házi praktikákat is el lehet tőlük lesni, ami nagyban megkönnyítheti a hétköznapjainkat....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.21-09.27
Országos

Spar

09.21-09.27
Országos

Lidl

09.21-09.27
Országos

Auchan

09.21-09.27
Országos

Aldi

09.21-09.27
Országos

Tesco

09.21-09.27
Országos

Spar, Interspar

Borkatalógus
09.06-09.27
Országos

Diego

09.01-09.30
Országos