17 °C Budapest
Candid shot of Indonesian woman choosing sport shoe to  buy at the mall. Shes standing next to stacks of red shoes box.

Ilyen nincs: saját sneaker márkát dobott piacra Donald Trump

2024. február 21. 17:16

Roman Sharf, orosz üzletember, a Luxury Bazaar luxusórakereskedő cég alapítója komoly vagyont fizetett ki egy Donald Trump által dedikált tornacipőért a Philadelphiában megrendezett Sneaker Conon, ahol egyúttal az is kiderült, hogy a volt elnök saját sneaker márkát dob a piacra.

Roman Sharf, orosz üzletember egy aukción 9000 dollárt (3,2 millió forint) fizetett egy pár, Donald Trump korábbi amerikai elnök által dedikált "Never Surrender" sneaker tornacipőért a Philadelphiában megrendezett Sneaker Con nevű eseményen. (Összehasonlításul: a limitált kiadású "Never Surrender" sneaker tornacipőket 399 dollárért, azaz valamivel több mint 143 ezer forintért lehetett megvásárolni az eseményen.) A Luxury Bazaar luxusórakereskedés alapítója és vezérigazgatója büszkén mutatta be friss szerzeményét - írja a DailyMail.

És hogy a Philadelphia Convention Centerben megrendezett eseményen árusított sneakerek miért számítanak valódi különlegességnek? Mert a cipők a Donald Trump által piacra dobott új márka első darabjait jelentik, és mindössze 1000 pár készült belőlük, amiből az ex-elnök 10 darabot alá is írt. A cipők azonban nem csak e tekintetben különlegesek, kinézetre is elég extrának számítanak: aranyszínűek, magasított száruk hátulján az amerikai zászlót formázó csillagok láthatók, míg elöl Trump dombornyomott monogramja lálható.

Az előző hétvégén megrendezett esemény igazi attrakcióját egyébként nem kizárólag a limitált kiadású tornacipők megjelenése adta, hanem hogy az eseményen meglepetésszerű látogatást tett a tulajdonos Donald Trump is. Ha pedig már elugrott a rendezvényre, akkor egy rövid beszédet is tartott, amiben a márka bejelentésén túl arról is beszélt, hogy régóta szerette volna létrehozni saját sneaker márkáját, aminek mostani megvalósítását pár vele dolgozó "hihetetlen embernek" köszönhet. 

A Trump által fémjelzett cipők amúgy különböző színekben és stílusban, már akár 199 dollártól (71 412 forint) megvásárolhatók egy külön erre a célra létrehozott weboldalon. A sneakerek különlegessége, hogy oldalukon a 45-ös szám szerepel, mely Trumpnak

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

az Egyesült Államok 45. elnökeként eltöltött idejét szimbolizálja.

Érdekesség, hogy az üzletemberből elnökké avanzsált Trump a webshopjában más termékeket is árul, többek között egy „Victory47” fantázianevű parfümöt, ami nem szimbolizál mást, mint hogy ha megnyeri a novemberi választást, akkor ő lesz Amerika 47. elnöke.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem