16 °C Budapest
Close-up of frozen strawberries in an aluminum bowl on a kitchen counter.

Újabb árcsökkentés az ALDI-nál: a legkeresettebb fagyasztott gyümölcsök lesznek olcsóbbak

2023. november 3. 11:02

Az ALDI Magyarország újabb árcsökkentést jelentett be, ezúttal mirelit termékek árát mérsékli. A diszkontlánc öt fagyasztott gyümölcsfajta esetében ért el a korábbinál alacsonyabb beszerzési árat, így a vásárlók jelentősen, akár 25%-kal olcsóbban juthatnak hozzá az egészséges gyümölcsökhöz- írja az Aldi közleménye. 

Az ALDI Magyarország elkötelezett az árcsökkentés és a fogyasztói előnyök biztosítása iránt. A vállalat számos intézkedést hoz annak érdekében, hogy a magyar fogyasztók azonnal részesüljenek a beszerzési piacon elért kedvezményekből, és minél több terméket vásárolhassanak meg a korábbinál olcsóbban. A fagyasztott gyümölcsök piacán a jó termésnek is köszönhetően a legtöbb, általa forgalmazott terméknél a korábbinál kedvezőbb beszerzési árat ért el a cég. A méztermékek tartós árcsökkentése után az ALDI a gyümölcsöknél is továbbadja a kedvezményt, és november 2-ától érvényesíti a mérséklést a fogyasztói árakban is.

Az árcsökkentéssel érintett termékek a kedvezmény mértékével és az aktuális fogyasztói árral:

Az ALDI 2023-ban már a nyolcadik tartós árcsökkentési intézkedését hozza meg. A vásárlók a vitaminbevitelt biztosító, továbbá az ünnepi sütéshez-főzéshez is szükséges fagyasztott gyümölcsökhöz azonnal kedvezőbb áron juthatnak hozzá. Tartósan alacsony árainkkal hozzájárulunk a vásárlók spórolási törekvéseihez, a magas minőségből ugyanakkor továbbra sem engedünk” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az üzletlánc ezeken felül  hetente 100-130 árucikk esetében hirdet akciót, míg a karácsonyi szezonra is készülve az üzletek középső soraiban található non-food termékeket akár 50%-os kedvezménnyel kínálja.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm