2020. augusztus 5. szerda Krisztina

Ezt nem gondolnád: ebben is jobbak a nők mint a férfiak?


A nők üzleti életben betöltött szerepe a statisztikák szerint is egyre hangsúlyosabb - írja a HelloVidék. A startup közösségben a női alapítok aránya már 50 százalékot tesz ki.

A hölgyek elsősorban a szolgáltató, egészségügyi és oktatási szektorban alapítanak nagyobb valószínűséggel vállalkozást, mint a férfiak.

Magyarország nem áll rosszul, ami a női vezetőket illeti, ebben a tekintetben 12. vagyunk a MAstercard Női Vállalkozói Indexén, ami 50 országot vizsgál.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS