2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

RTL Híradó: fontos részletek a sárga, piros országból haza érkezőknek


A sárga, illetve piros országokból hazaérkezők közül nem mindenkit fognak egészségügyileg ellenőrzini a határon, a belépőket ugyanis csak szúrópróba szerűen fogják szűrni - tudta meg az RTL Híradó.

Az RTL Klub híradója úgy tudja, hogy a piros, illetve sárga besorolású országokból hazaérkezőknek maguknak kell felhívniuk az orvosukat, akik ezek után hivatalból küld ki a karanténba vonulás helyszínére mentőkkel koronavírus-teszteket. Ezeknek a vizsgálatoknak az árát augusztus 1-ig az állam állja, azonban utána már az utazóknak kell fizetniük érte. 

Ezen felül a kormány arról is tájékoztatta a híradót, hogy a piros és sárga jelzésű országokból hazatérők esetében testhőmérséklet mérést fognak végezni, illetve egy kérdőívet is ki kell majd tölteniük az utazásból hazatérőknek a határon. De nem mindenkinek, 

a belépőket ugyanis szúrópróba szerűen ellenőrzik majd.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.