12 °C Budapest

Nem számít a vételár? Ilyen jól megy az autóvásárlóknak?

Pénzcentrum
2009. augusztus 26. 14:02

Egy brit internetes felmérés szerint az autóvásárlók számára már nem a hagyományos szempontok, mint az autó vételára, vagy a kinézete a legfontosabb a vásárlás során, a legtöbben immár a fogyasztási adatokra kíváncsiak elsőként.


Forrás: Which

Az autóvásárlás előtt állók számos szempontot vizsgálnak, mielőtt meghozzák a végleges döntést, de a szakértők szerint nem meglepő módon újabban a járművek fogyasztási mutatóira kíváncsiak elsőként az érdeklődők.

Az üzemanyagárak fél év alatt 15,6 %-kal emelkedtek a szigetországban, a termékeket terhelő adók tervezett emelése és a nemzetközi olajárak várható emelkedése újabb áremeléseket hozhatnak az előttünk álló időszakban.

Sok érdeklődő a fenntartási költségek emelkedésével kétszer is meggondolja, hogy milyen autót vásároljon. A tapasztalatok szerint minden harmadik érdeklődő kisebb teljesítményű, ugyanakkor alacsonyabb fogyasztású autó mellett teszi le a voksát, mint amilyet korábban választott volna.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem