31 °C Budapest
Unrecognizable young women showing her empty pockets without money. Concept of saving money and personal finance.

Megrázó helyzetbe került Bíró Ica: anyagi nehézségeiről vallott az egykori fitneszkirálynő

2024. május 17. 09:55

Budakeszin él most Bíró Ica, miután többször is kilakoltatták. Szerinte a devizahitelekkel nem azok járnak jól, akik felveszik.

A devizahitelesek keserű kenyerét ette Bíró Ica, a nyolcvanas évek egyik hazai szexszimbóluma. Most a Nő háromszor című műsornak mesélt arról, hogy a devizahitelek mindenét elvitték, mára csak tető van a feje felett - a beszélgetést a 24.hu szemlézte.

A Metál Ladyként is ismert Bíró Ica azt mondta: a kálváriája még 2017-ben indult, azóta többször kilakoltatták. Most Budakeszin él, és legalább kertje van.

Az utolsó ingatlan, ami megmaradt, azt el tudtam adni. Budakeszin élek. Az a ház, ahol élek, nem az enyém, tartoztam családnak meg barátoknak, ki lett fizetve. Semmim sincsen, de van fedél a fejem fölött. Van egy kis kertem, és a két kiskutyámat minden nap ki tudom vinni

- mondta Bíró Ica. Azt is hozzátette: tudni véli, hogy pontosan kik járnak jól a devizahitelezés rendszerével, de azok szerinte nem azok, akik tényleg felveszik a hiteleket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Senkit nem érdekelt az ember, csak az, hogy… most kimondjam? Hogy a bankrendszer és ezek a faktorcégek jól járjanak. Nulláról nem lehet túlélni, főleg a mai viszonyokban nem könnyű. Nekem az életösztönöm, az isteni segítség, és a család, néhány jóbarát segítettek. Mindig igyekeztem feltalálni magam. Ha hiszem, hogy képes vagyok megoldani, vizualizálni akár, akkor meg tudom teremteni

- tette még hozzá a volt fitness-lady.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem