Így néz ki egy 100 milliós újpesti luxuspanel: 3 szintes, saját tetőkertje is van + videó

Így néz ki egy 100 milliós újpesti luxuspanel: 3 szintes, saját tetőkertje is van + videó

2024. május 18. 11:55

Nem mindennapi panellakást kínálnak eladásra a IV. kerületben, Káposztásmegyeren: az ingatlan a 10. és a 11. emeleten helyezkedik el, plusz egy galéria is helyet kapott benne, és a panelház tetején egy tetőkertet is kialakítottak. A tulajdonos 94 milliót kér a 123 négyzetméteres lakásért, azaz négyzetméterenként 764 ezer forintot. Ez nem is olyan vad ahhoz képest, hogy az első negyedévben Budapesten átlagosan 773 ezer forint volt a panellakás négyzetmétere, a IV. kerületben pedig 730 ezer volt az átlagár.

Elképesztő panellakást árulnak a IV. kerületben, Káposztásmegyeren: a lakás különlegessége, hogy a 10. és a 11. emeleten helyezkedik el, plusz egy galéria is helyet kapott benne. A Pénzcentrum által kiszúrt hirdetés szerint az alsó szint a 10. emeletről nyílik, onnan a tetőre épült penthouse épületbe lehet feljutni, ami tégla építésű, belmagassága 5 m és egy 14 m2 galériát is magába foglal.

Az összesen 123 négyzetméteres panellakás ára 94 millió forint, azaz négyzetméterenként kicsit több mint 764 ezer forintot kérnek érte.

A lakás dupla összkomfortos, két fürdőszoba és két WC van. A felső szintről a panelház tetejére is ki lehet menni, ami privát tetőteraszként funkcionál - más nem jár fel oda, csak a lakás tulajdonosa. A tetőkertből nagyszerű panoráma-kilátás nyílik a budai hegyekre, illetve a gödöllői dombságra.

A különleges lakást az ingatlanos egy videón is megmutatta:

@vinczeszilvia

♬ A refreshing and transparent corporate(1003485) - Akihiro Kasuga

Egyébként a 764 ezer forintos négyzetméterár nem is olyan vad, ha azt vesszük, hogy egy nemrégiben megjelent összesítés szerint Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára 773 ezer forint volt az első negyedévben.

Soóki-Tóth Gábor, az Otthon Centrum elemzési vezetője ismertette: emellett Budapesten az első negyedévben négyzetméterenként 1,068 millió forintért keltek el a téglalakások, a házak esetében 778 ezer forintot fizettek a vevők négyzetméterenként.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ezek az értékek mindhárom használt szegmensben magasabbak a tavalyi év azonos időszakánál

– szögezte le a szakember. A legkisebb, mindössze 3,5 százalékos áremelkedést a panelek könyvelték el, míg a téglalakások az egy évvel korábbinál 5 százalékkal, a házak ellenben már 28 százalékkal magasabb áron keltek el. Ez a házak esetében tapasztalt, kiugróan magas drágulás az összetételhatásnak tudható be, ami megemelte az átlagárat. Az elemzésből kiderült, a legmagasabb fajlagos panellakás-ár továbbra is a XI. kerület sajátja (920 ezer forint), amelyet a IX. kerület (895 ezer) és a XIII. kerület (886 ezer) követ. A nagy lakótelepekkel rendelkező kerületek közül a XIV. a listavezető (838 ezer), míg a III. kerületben ennél valamivel alacsonyabb a fajlagos átlagár (815 ezer).

A külső pesti kerületekben kedvezőbb a négyzetméterár átlag értéke a panellakásoknál, a sorrend: XV. kerület (762 ezer), IV. kerület (730 ezer), és XIX. kerület (700 ezer forint).

Címlapkép: ingatlan.com

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm