2021. január 21. csütörtök Ágnes

Jó hír karácsony előtt: korábban érkezik a nyugdíj decemberben


A közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettek ebben a hónapban a szokásosnál jóval előbb folyósítja a Magyar Államkincstár a nyugdíjakat. 

Az éves ütemezés szerint általában a hónap 10-12. napján érkezik a számlákra a nyugdíj, de az idei naptár szerint akiknek banki átutalással kapják a járandóságukat, már december 2-tól számíthatnak rá. 

Ha a nyugdíjat postai úton kézbesítik, akkor a nyugdíjas az ún. postai kifizetési naptárban - amelyet a Magyar Posta Zrt. a tárgyévet megelőzően juttat el az érintetteknek - meghatározott napon kap kézhez.

 

 

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked