2019. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Ennyiért árulja vidéki birtokát a rádiós legenda, Boros Lajos


Lassan elfogyhatnak Boros Lajos tartalékai, ezért most a család eladásra kínálta a veresegyházi telkét. Az már korábban is ismert volt, hogy az egykori rádiós nincs a legjobb anyagi helyzetben, a nyugdíja például alig 110 ezer forint.

Boros Lajosnak az elmúlt egy évben komoly egészségügyi problémákkal kellett szembenéznie. Megműtötték a szívét, pacemakert kapott, utána pedig öt hétig kómába is került. A rádiós csak pszichológus segítségével tudta feldolgozni a történteket, ráadásul rehabilitációja azóta is folyamatosan tart -emellett cukorbetegsége sem könnyíti meg az életét, több gyógyszert is szed, és a súlyával is küzd.

A Ripost most azt írja, egészségügyi problémái miatt Boros és családja lassan feléli a tartalékokat. Vélhetően ezért hirdették meg eladásra a veresegyházi telküket. Az ingatlan nélküli területért a lap szerint 25 millió forintot kérnek.

Az már korábban is ismert volt, hogy Boros Lajos nincs a legjobb anyagi helyzetben: tavaly például azt mondta, tartalékai maximum 1-2 évre elegendőek a nyugdíja mellett.

Olyan száztízezer a nyugdíjam, de nem kell sajnálni. Amikor jól kerestünk annak idején, akkor tartalékoltam, nem tudom, mire számítottam, de most jól jön. Úgy számolom, hogy olyan két évre elég a tartalékunk

- mondta például az Esti Frizbiben tavaly Boros, akit borzasztóan zavar, hogy már nincs rendes bevétele, és így nem tud olyan életszínvonalon élni, mint korábban. Feleségével azt beszélték meg, ha már nagy gondban lesznek, akkor eladják szeretett VII. kerületi lakásukat, és egy kisebb otthonba költöznek.

Címlapkép: Facebook

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 6 544 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 11,73 %), de nem sokkal marad el ettől az OTP 7 781 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és a Provident konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

08.22-08.28
Országos

Auchan

08.22-08.28
Országos

Lidl

08.22-08.28
Országos

Spar

08.22-08.28
Országos

Tesco

08.22-08.28
Országos

Auchan

08.15-08.28
Országos

Lidl

Iskolakezdés
08.01-09.14
Országos

Aldi

Iskolakezdés
07.25-09.07
Országos