27 °C Budapest
Woman in white bathrobe drink water during medical procedure in beauty clinic. High quality photo

Őszintén vallott félelméről Zimány Linda: retteg a halálos betegségektől

2024. április 21. 17:33

Zimány Linda nem hagy semmit a véletlenre, amikor az egészsége megőrzéséről van szó. Rendszeresen jár vérvételekre és aláveti magát minden elérhető szűrővizsgálatnak, beleértve egy speciális DNS-vizsgálatot is- derül ki a Blikk cikkéből. 

Zimány Linda nagyon alaposan informálódik és elkötelezett az egészségmegőrzésben. Gyakorlatilag megrögzötten hisz abban, hogy a megelőzés hatékonyabb és olcsóbb, ezért rendszeresen részt vesz különböző szűrővizsgálatokon és kezdetben tünetmentes betegségekre is kiterjeszti az ellenőrzéseket.

A celeg arra is kitért, hogy sokan az ajánlott időpontnál később kezdik meg a szűréseket, ami köztudottan növeli a betegségek kialakulásának kockázatát. Ő maga példaként állítja be, hogy már jóval az ajánlott kor előtt elkezdett rendszeresen szűrésekre járni.

Egyre nyitottabb az újabb lehetőségekre is, mint például a demencia vagy a Parkinson-kór hajlamának tesztelése, amikor az elérhetővé válnak. Mindent megtesz azért, hogy időben észlelje és kezelje az esetleges kockázatokat. Annak ellenére, hogy nagyon figyel az egészségére és a táplálkozására, Linda elismeri, hogy néha ő is elcsábul egy pohár bor vagy egy édesség mellett, főleg társaságban. Az egészségmegőrzés mellett Linda a leginkább a halálos betegségektől retteg, ezért mindent megtesz azért, hogy minél előbb észlelje és kezelje az esetleges kockázatokat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem