31 °C Budapest
Kiderült: ennyit lehet keresni eladóként a budapesti LEGO Store üzletekben

Kiderült: ennyit lehet keresni eladóként a budapesti LEGO Store üzletekben

2018. november 16. 11:03

Bolti eladókat keresnek Budapestre, teljes munkaidős pozícióba. Az elvárás az, hogy a leendő munkavállaló "ne féljen a bolti munka kihívásaitól" és szeresse a vásárlókat.

Közeleg a karácsony, a LEGO pedig évek óta a slágerajándéknak számít. A játékboltokkban már novemberben elindul a karácsonyi roham, a szülők, nagyszülők egy része ugyanis nem hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Az üzletek tehát a következő hetekben jelentős forgalomnövekedésre számíthatnak.

Csakhogy ez jelentős kihívás elé állítja a boltokat, tekintettel a munkaerőhiányra. A Portfolio júliusi elemzése szerint 2018 második negyedévében bolti eladót, pénztárost és betanított munkást keresett a legtöbb cég.

A budapesti LEGO Store üzletek is bolti eladókat keresnek, a hirdetés szövege szerint "a LEGO játékok iránt fogékony munkatársakat teljes munkaidős eladói pozíció betöltésére, akik nem félnek a bolti munka kihívásaitól és szeretik a vásárlókat".

Forrás: Szárnyas Fejvadász

A hirdetésből nem derül ki, hogy pontosan milyen elvárásoknak kell megfelelnie a leendő dolgozónak, hogy kell-e kereskedelmi végzettség, tapasztalat vagy nyelvtudás. Azt viszont elárulták, hogy havonta nettó 170 ezres fizetést tudnak biztosítani az alkalmazottnak.

Nem csak teljes állású munkatársakra van szükség. Megtaláltuk a MÜISZ Iskolaszövetkezet hirdetését is, mely szerint a Kockashop részére keresnek diák-munkatársakat hosszútávra, szintén bolti eladói munkakörbe.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Elvárások és feladatok: a vásárlókkal való nyitott kommunikáció, árcímkék napi cserelese, polcok töltése, webes rendelések bolti raktárból történő kiszolgálása

- írják.

A napi munkaidő elméletileg 8 óra, de megjegyzik, részmunkaidőben dolgozó diákok jelentkezését is várják. Alapvetően hétközben kellene dolgozni, de az adventi hétvégéken előfordulhat hétvégi munkavégzés is. A hirdetésből az is kiderül, hogy 1220 forintos órabért fizetnek a diákoknak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
laskainelli  |  2022.06.22 15:10
A határhúzás sokak számára kihívás. Többek között azért, mert nem szeretnének kellemetlen érzéseket...
perfekt  |  2022.06.22 07:06
Az államháztartást javító különadókról döntött a kormány a 197/2022. ( VI.4.) rendelete alapján....
hrdoktor  |  2022.06.20 04:36
Az internet, az okostelefonok és a közösségi média elterjedésének köszönhetően egyre többen szenvedn...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 26. 16:10