24 °C Budapest
Kiderült: ennyit lehet keresni eladóként a budapesti LEGO Store üzletekben

Kiderült: ennyit lehet keresni eladóként a budapesti LEGO Store üzletekben

2018. november 16. 11:03

Bolti eladókat keresnek Budapestre, teljes munkaidős pozícióba. Az elvárás az, hogy a leendő munkavállaló "ne féljen a bolti munka kihívásaitól" és szeresse a vásárlókat.

Közeleg a karácsony, a LEGO pedig évek óta a slágerajándéknak számít. A játékboltokkban már novemberben elindul a karácsonyi roham, a szülők, nagyszülők egy része ugyanis nem hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Az üzletek tehát a következő hetekben jelentős forgalomnövekedésre számíthatnak.

Csakhogy ez jelentős kihívás elé állítja a boltokat, tekintettel a munkaerőhiányra. A Portfolio júliusi elemzése szerint 2018 második negyedévében bolti eladót, pénztárost és betanított munkást keresett a legtöbb cég.

A budapesti LEGO Store üzletek is bolti eladókat keresnek, a hirdetés szövege szerint "a LEGO játékok iránt fogékony munkatársakat teljes munkaidős eladói pozíció betöltésére, akik nem félnek a bolti munka kihívásaitól és szeretik a vásárlókat".

Forrás: Szárnyas Fejvadász

A hirdetésből nem derül ki, hogy pontosan milyen elvárásoknak kell megfelelnie a leendő dolgozónak, hogy kell-e kereskedelmi végzettség, tapasztalat vagy nyelvtudás. Azt viszont elárulták, hogy havonta nettó 170 ezres fizetést tudnak biztosítani az alkalmazottnak.

Nem csak teljes állású munkatársakra van szükség. Megtaláltuk a MÜISZ Iskolaszövetkezet hirdetését is, mely szerint a Kockashop részére keresnek diák-munkatársakat hosszútávra, szintén bolti eladói munkakörbe.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Elvárások és feladatok: a vásárlókkal való nyitott kommunikáció, árcímkék napi cserelese, polcok töltése, webes rendelések bolti raktárból történő kiszolgálása

- írják.

A napi munkaidő elméletileg 8 óra, de megjegyzik, részmunkaidőben dolgozó diákok jelentkezését is várják. Alapvetően hétközben kellene dolgozni, de az adventi hétvégéken előfordulhat hétvégi munkavégzés is. A hirdetésből az is kiderül, hogy 1220 forintos órabért fizetnek a diákoknak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
ajovomunkahelye  |  2021.06.07 12:30
Számokban is kimutatható nyereséget vagy veszteséget jelent egy vállalatnak, ha erősen elkötelezett...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?