19 °C Budapest

Címke: máv start (12 cikk)

Pénzcentrum | 2014. február 17. 15:01

MÁV: a késések után kártérítést kellene fizetni az utasoknak

Az ombudsman szerint ellentmondás van az európai uniós szabályozás és a MÁV-Start Zrt. személyszállítási üzletszabályzata között, a hatályos uniós rendelet alapján ugyanis a késések után vis maior esetén is kártérítést kellene fizetnie a Máv-nak.

Pénzcentrum | 2009. augusztus 11. 08:32

Nem csak a szervezőknek tejel a Sziget

A Sziget fesztivál nem csak a szervezőknek, de a fuvarozóknak, a kiskereskedőknek, de még a mobilszolgáltatóknak is hasznot hoz: egy közepes város telefonforgalmát bonyolítják a fesztiválozók.

Pénzcentrum | 2008. december 23. 10:07

Meglepő karácsonyi keresések: mit lát a Google?

Közeleg az év vége és ezzel együtt az év végi összesítések ideje is. Az elmúlt esztendőkkel ellentétben a Google idén nem az egész év, hanem csupán egy rövid, de keresések tekintetében annál intenzívebb időszak, a karácsonyi hajrá utolsó hete legnépszerűbb és legnagyobb mértékben növekvő keresőkifejezéseinek listáját adja közre. A toplista az aktualitás maga, főszerepben az iwiw, a máv és az alternatív utazási lehetőségek.

Pénzcentrum | 2007. október 30. 10:00

"Apa kezdődik!" - Elindult a kampány!

Ma éjfélkor eldördült a startpisztoly és elindult a kötelező kampány. Ahogy azt várni lehetett tovább csökkentek a díjak és megszaporodtak a különböző jogcímen nyújtott kedvezmények. Ma reggel már két országos napilapban találkozhatunk, mintegy 35 oldalon, 14 biztosító és egyesület 2008-as tarifáival. Azonban az online alkuszok sem tétlenkedtek, már minden társaság gőzerőkkel dolgozik azon, hogy minél hamarabb kalkulálhassunk magunknak díjat.