MABIASZ: az ügyfelek biztonsága és tájékoztatása nagyon fontos

Pénzcentrum
2008. május 22. 13:58

A hazai biztosítási piacon tevékenykedő legnagyobb taglétszámú érdekvédelmi egyesület, a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége 2008. május 22-23-án tartotta szokásos éves konferenciáját, ahol jelen voltak a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének és a Pénzügyminisztériumnak az illetékes vezetői is.

A Szövetség tagjai sajnálattal vették tudomásul a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás területén a közelmúltban történteket, amelyek nem a szakma jó hírét erősítik. Megállapították, hogy egyre fokozottabban szükségük van az embereknek, a független biztosítási alkuszok szakvéleményére, tevékenységére. Ők azok, akik segítenek eligazodni a biztosítások egyre bonyolultabb világában.

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége szorosan együttműködve a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségével kezdeményezte egy kerekasztal megbeszélés létrejöttét, ahol, olyan megoldási lehetőségeken dolgozunk, amelyek megakadályozzák a hasonló negatív események kialakulásának lehetőségét és amelyeknek köszönhetően az ügyfelek nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Ezen kerekasztal megbeszélésen több a szakmát érintő aktuális téma is terítékre kerül. A MABIASZ támogatja a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás évfordulójának megváltoztatását, mely véleményünk szerint könnyebbé teszi az ügyfelek dolgát.

A konferencián jelen lévő szakemberek egybehangzó véleménye, hogy az embereknek és a vállalkozásoknak szükségük van a független biztosítási alkuszok munkájára, olyan független tanácsadók segítségére, akik az ügyfelek érdekében tevékenykedve segítenek eligazodni a biztosítások rengetegében.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20