2019. március 20. szerda Klaudia

Magyarok milliói veszélyben: így jutnak be a lakásodba a rafkós csalók


Az NKM földgázszolgáltatójára hivatkozva az utóbbi időszakban több visszaélés történt, ezért figyelemfelhívást tesz közzé a társaság. A csalók szükségtelen műszaki beavatkozások elvégzésére kötnek szerződést az NKM ügyfeleivel, majd nem teljesítik a megbízást. Az NKM azt kéri, hogy ilyen esetekben hívjuk az ügyfélszolgálatukat.

Az NKM felhívja ügyfelei figyelmét, hogy alkalmazottai és megbízottjai külön kérés nélkül kötelesek felmutatni arcképes igazolványukat, ezért ennek elmaradásakor a személyes megkeresés esetén az ügyfelek mindig igazoltassák a megkeresőt. A gázmérőt leolvasó, vagy szerelési munkákat végző alkalmazottaknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy készpénzt vegyenek át az ügyfelektől munkájuk során, ugyanis az NKM semmilyen esetben nem végez helyszínen, készpénzben fizetendő munkát.

Kiemelten fontos, hogy az ügyfelek karban tartsák telekhatáron belüli vezetékeiket és eszközeiket, de a társaság felhívja a figyelmet arra, hogy a Nemzeti Közművek szerelői helyszíni szerződéseket nem kötnek, az ügyfeleket keresetlenül nem keresik meg.

Az NKM elhatárolódik minden nem hivatalos úton történő megkereséstől és csalási kísérlettől, ezek felderítésében együttműködik a rendőrséggel. Ha a fogyasztó bármilyen gyanús magatartást észlel, az NKM azt kéri, jelentsük be ügyfélszolgálatuk +36 1/20/30/70 474 9999 telefonszámán.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS