2020. július 10. péntek Amália

Leleplezték: ilyen lesz A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfjének új étterme


Maga Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf jelentette be, hogy a jövő év elején megnyílik legújabb étterme a Rumour. A hely konyhájába pedig most be is leshetünk.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy egy új, rendkívül exkluzív étterem nyitását tervezi a Michelin-csillagos magyar séf, Rácz Jenő. Az étterem Budapesten fog megnyílni, a Mariott hotel közelében. A hely nem lesz túl nagy, hiszen egy időben mindössze 21 embert tudnak majd vendégül látni.

Az ételeket maga a séf fogja készíteni, és a hely méretiből adódóan a vendégek úgymond magával a séffel tölthetnek el egy estét, akárcsak egy lakásétteremben. Az étterem a Rumour (pletyka) nevet viseli, és most végre kiderült az is, hogy mikor fogja megnyitni kapuit. Sőt, egy friss Instagram-posztban még a konyhájába is beleshettünk.

Instagram on

Az Instagramra néhány napja felkerül friss fotó tanúsága szerint a séf, és a stábja már gőzerővel dolgozik az étlapra kerülő recepteken. A képaláírás szerint Rácz Jenő mindig is kicsi étteremről álmodott, nyitott konyhával ahol az emberek kényelmesen eltölthetnek egy estét, és élvezhetik a kiváló alapanyagokból készült ételeket.

Mint a poszt alatt írja, a Rumour egy vérbeli fine dining étterem lesz, és már azt is tudjuk, mikor nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A képhez ugyanis maga Rácz Jenő is hozzászólt: a séf arról tájékoztatta követőit, hogy az új étterem a jövő év elején fogja megnyitni kapuit.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk