2019. július 16. kedd Valter

Kiderült, elhagyja-e a Tesco Magyarországot


Az éves közgyűlésen az egyik befektető szegezte a vállalat vezetőjének a kérdést.

A vállalat megtartotta éves közgyűlését, melyen az egyik befektető feltette a kérdést, vajon a Tesco továbbra is szándékozik-e a Közép-Európai piacon jelen lenni.

"Nagyon valószínű" - válaszolta a kérdésre Chairman John Allan, a társaság elnöke

Ebben a pillanatban nincs terítéken a kivonulás a közép-európai piacokról  - olvasható a Reuters beszámolójában. Allan beismerte ugyan, hogy Lengyelországban akadtak problémáik, emiatt több üzletet is be kellett zárniuk, ám a három másik országban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában a vállalat stabilan őrzi piacvezető szerepét, éppen ezért itt továbbra is folytatják a beruházásokat.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk