2020. július 4. szombat Ulrik

Kérdőív: és te mivel töltöd az idődet a négy fal között? - Töltsd ki most!


A Pénzcentrum azzal kapcsolatban végez most kutatást az olvasók körében, hogy a veszélyhelyzet elrendelése óta (március 11.), hogyan változtak meg az időtöltési szokások, főként annak hatására, hogy jelentősen több időt kénytelenek az emberek a négy fal között tölteni. Arra is kíváncsiak vagyunk, mennyiben nőttek vagy csökkentek a háztartások költségei a korlátozások hatására. A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim. A kitöltés maximum 15 percet vesz igénybe. Előre is köszönjük, ha a kitöltéssel hozzájárulsz a munkánkhoz!

A kijárási korlátozásokat március 28-án rendelték el, azonban már a veszélyhelyzet kihirdetése után sok munkáltató küldte home office-ba dolgozóit, és sok szülő arra kényszerült, hogy az iskolabezárásokkal maga oldja meg a gyermekfelügyeletet. Így lehet, hogy már sokan nyolcadik hete vannak otthon, és kimozdulásra alig van lehetőségük. Az otthon töltött idő alatt megnőtt a digitális ezsközök használata, így sok háztartásban a "digitális rezsi" is nőtt. A Pénzcentrum most azt méri fel olvasói körében, hogy hogyan változtak az időtöltési szokások és a kiadások a veszélyhelyzet elrendelése óta.

Köszönjük, hogy segíted a munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk