2020. január 20. hétfő Fábián, Sebestyén

Kényelmes menedékhely - horgász sátor (X)

  • 2019. december 9. hétfő 13:28

A halászok hosszú órákat töltnek a folyók és tavak mellett, várva fogásukat. Éjjeli tartózkodás a tavak partján a halászat nélkülözhetetlen része. A kényelmes éjszakáról a horgász sátor gondoskodik.

A szenvedélyes halászok az időjárástól függetlenül horgásznak, amikor csak szabadidejük engedélyezi. Többnapos kiránduláskor fontos előre tudni az időjárást abban a régióban, ahol horgászni fog. A horgász sátrak jó megoldást jelentenek a biztonságos menedékhely kialakításához. Az egyszerű kezelhetőségnek és az ollórendszernek köszönhetően a sátor kényelmesen szállítható személygépkocsi csomagtartójában is. A sátor felépítése kevesebb, mint egy percig tart. Egyszerűen elhelyezhető a kívánt helyen. A PVC réteggel dúsított poliészter anyag védelmet nújt eső esetében. A horgász sátrak elegendő helyet és kényelmet biztosítanak Önnek,barátainak vagy családtagjainak. A horgászbotok és egyéb felszerelések taŕolhatók sátorbans, nem kell aggódnia hogy megkárosodnak vagy netalánn ellopják.

 

 

Gázmelegítők a hideg éjszakák során kifűtik a sátrat. A levegő általában hűvösebb a vízfelületek közelében. Élvezze a maximális kényelmet az őszi szezonban.


A horgász sátrak extrém körülmények között is felállíthatók. A sátorcövekekkel rögzítse a sátrat a füves területen. Abban az esetben, ha a sátrat beton felületen szeretné felállítai, a rögzítés lehetséges homokkal tölthető nehezékzsákokkal. A nehezékzsákokat egyszerűen homokkal vagy kavicsokkal töltik meg, és tépőzáras rögzítőkkel rögzítik a sátor lábaihoz.


A sátor összecsukása olyan egyszerű és gyors, mint a sátor felállítása.


Menjen horgászni egy tágas sátorral, amely kényelmet, védelmet és sok más előnyt kínál Önnek.

 

(X)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS