8 °C Budapest

Kanapét a kanapéról: akár már részletre is (x)

Pénzcentrum
2018. október 1. 17:33

Már a hitelfelvétel is intézhető otthonról.

A kiválasztástól a hitelfelvételen keresztül a házhoz szállításig minden otthonról intézhető a kikával.

  • Október elsejétől elérhető a Cofidis online hitele a kika webshopjában
  • Ezzel az áruházlánc az első a lakberendezési piacon, ahol a részletfizetés az első lépéstől az utolsóig otthonról intézhető
  • A Cofidis hitelekre jellemző a kiemelkedő pozitív, több mint 90 százalékos elbírálási arány

A mai naptól olyan egyszerűen vehetünk részletre bútort a kika webshopjából, mintha csak egy pizzát rendelnénk: online vásárláskor már részletfizetési opció is választható, melynek keretében a Cofidis videós azonosítás szolgáltatással könnyedén, otthonról végigjárható a hitelfelvétel - a vásárolni kívánt termék kiválasztásától egészen a szerződés aláírásáig. Sem az áruházba, sem a hitelügyintézőhöz nem szükséges bemenni. Ezzel a kika az első és jelenleg az egyetlen a hazai lakberendezési piacon, ahol elérhető ez a kényelmesen és egyszerűen, online igényelhető részletfizetési lehetőség.

Egyszerű és kedvező hiteligénylés

A bevezető időszakban, október 1-től 16-ig rengeteg termékre 0 százalékos THM-mel igényelhető a részletfizetés. A videóazonosítás során az előzetes hitelbírálat azonnal megtörténik, csupán a legfontosabb igazoló dokumentumokat kell felmutatni, illetve a már előkészített szerződést aláírni. A Cofidisnél több, mint 90 százalékos az elfogadási arány, így nincs ok aggodalomra, ha valóban elköteleztük magunkat a vásárlás mellett. A sikeres hitelfelvétel esetén a videófelvételt a következő nyolc évben egy zárt informatikai rendszerben tárolja a Cofidis, egyéb esetben pedig azonnal törli. Így a hiteligénylők minden esetben biztonságban tudhatják adataikat. Ráadásul forint alapú a hitel, vagyis árfolyamkockázattal sem kell számolni.

Van rá igény

A kika teljes kínálatának már több mint a fele elérhető online, és a webshopon keresztül havonta több ezer megrendelés érkezik. Ráadásul a netes vásárlók 62 százaléka 25-45 év közötti, vagyis pont az a korosztály, akik a leggyakrabban élnek a technológia nyújtotta előnyökkel, így várhatóan örömmel fogadják majd a videós azonosítás lehetőségét is.

"Felgyorsult, digitális technológiával átszőtt világunkban értelemszerűen kialakult az igény arra, hogy akkor is tudjunk otthonról vásárolni, ha részletben szeretnénk fizetni. Hamar értelmét veszítené az online vásárlás, ha a részletfizetés miatt külön be kellene menni valahova egy papír aláírása miatt. A webshop havi több ezer online rendelése átlagosan 35-40.000 Ft egyedi kosárértéket mutat, ugyanakkor meglepően sokan költenek el több százezres, akár több, mint fél millió forintos összeget is egy vásárlás alkalmával online. Érthető, ha az ilyen esetekben az ember inkább a részletfizetés mellett dönt, főleg akkor, ha az kamatmentesen elérhető"

 - mondta el Medve Kornél, a kika webshop vezetője.

Megtetszett, de éppen nincs rá keret?

Az új fizetési opciót pont azoknak találták ki, akiknek nagyon megtetszett egy termék, de épp nincs rá keretük. Ismerős érzés lehet, hogy egy hőn áhított termék pont akkor akciós, amikor egyébként nem férne bele a kiadásokba. Ez mostantól egy-egy drága ülőgarnitúra vagy különleges franciaágy esetében sem jelenthet problémát.

Az új hitelfelvételi lehetőség azok számára is kedvező megoldás, akik lakóhelye közelében nem található kika áruház, és emiatt eddig nehézséget jelentett a személyes hiteligénylés. Mostantól mindez néhány kattintással és egy gyors videóbeszélgetéssel otthonról is elintézhető. Házhoz szállítást pedig az ország bármely pontjára lehet kérni.

Karácsonyi bevásárlás kényelmesen

A Black Friday akciók és a karácsony előtt jellemző vásárlási láz időszakában több helyen óriási lehet a tömeg, valamint ilyenkor a leginkább leterheltek az áruházi hitelügyintézők is. Ilyenkor tehát különösen hasznos lehet, hogy otthonról is egyszerűen elérhető a részletfizetési opció. Így minden online intézhető a termék kiválasztásától a hiteligénylésen át az átvételi mód meghatározásáig, a hosszas sorban állás és idegeskedés elkerülésével.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem