17 °C Budapest

Itt a Spar bejelentése: jövőre indul a webshop

2017. március 29. 12:33

Jól teljesített a tavalyi évben a Spar Magyarország. Idén 24 áruház újulhat meg és 5 új áruház nyitja meg a kapuit. Hamarosan pedig a Spar webshop is elindulhat - hangzott el az áruházlánc szerdai sajtótájékoztatóján.


2016-ban a vállalat közel 20 milliárd forintot költött beruházásokra, melynek köszönhetően 24 üzletet alakítottak át és 4 új üzlettel bővült a hálózat.  A vállalat forgalma tavaly elérte az 516,4 milliárd forintot, amely 5,2 százalékkal magasabb érték a 2015-ös évhez képest. A Spar Magyarország üzlethálózatának fejlesztésére az idei évben 23 milliárd forintot fordít, melynek keretében összesen 24 áruház újul meg és várhatóan 5 új áruház nyitja majd meg kapuit.

Ráadásul tavaly ősszel Ausztriában elindították az online értékesítést,

a cég tervei szerint pedig jövő év első negyedévében a Spar magyar webshopja is elindulhat.

100 üzleten túl

Szeptemberben érte el a bűvös százat a Spar franchise program üzleteinek száma, amikor csaknem napra pontosan négy évvel ez első, móri partneráruház átadása után, megnyitott Budapesten, az Ungvár utcában a franchise program századik egysége

A folyamatosan bővülő franchise hálózat ma már több mint 1300 embernek ad munkát, a boltok forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot. A franchise üzletek 52 százaléka a fővárosban található.

A kiskereskedelemben egyedülálló módon, a potenciális munkavállalók közvetlen és hatékony elérése érdekében a Spar decemberben megnyitotta első Karrier irodáját Budapesten, a Nyugati téri szupermarketben, ahol két HR-szakértő várja az érdeklődőket.

Sokat hallani mostanában a kereskedelemben lévő munkaerőhiányról, nálunk is nagy a fluktuáció és mindig vannak üres álláshelyek, (...) sok kollégánk azonban már évek óta, hűségesen nálunk dolgozik. A cégnél eltöltött átlagos idő 6,9 év

- mondta el Heiszler Gabriella, a cég ügyvezető igazgatója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A munkát keresőknek személyes tájékoztatást biztosítanak, így rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden egyes munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Természetesen jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van a megpályázni kívánt állás kapcsán. A cég folyamatosan keres:

  • eladókat,
  • pénztárosokat,
  • árufeltöltőket,
  • konyhai kisegítőket,
  • szakácsokat,
  • henteseket,
  • részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére.

A vállalat várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál.

Silányabb lenne a magyar termék?

A Spar Magyarország életében a saját márkás termékek már a kezdetektől fogva jelentős szerepet töltöttek be. A vállalat mintegy 2300 saját márkás terméket tart a választékában, több mint húsz féle márkanév alatt. A tavalyi évben is folyamatosan bővült ezen termékek köre, hála a beszállítói megállapodások bővülésének.

Sok az olyan termékünk, amit magyarországi beszállítók készítenek, a nemzetközi saját márkás termékek pedig ugyanabból a gyárból érkeznek és ugyan az van bennük

- hívta fel a figyelmet Heiszler Gabriella.

KATTINTS! Itt a NÉBIH vizsgálat eredménye: durván sok az átverős étel

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem