2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Itt az Aldi bejelentése: rengeteg magyar vásárló örülhet most


A rugalmas foglalkoztatási modell sikerét igazolja, hogy a többség részmunkaidőben dolgozik az Aldinál, mégis kimagasló, más szektorokkal is versenyképes bért tudhat magáénak - mondta el többek között a Világgazsaságnak Bernhard Haider, a diszkontlánc hazai ügyvezető igazgatója

A logisztikai központunk egy 8800 négyzetméteres hűtőraktárral bővül, így megduplázzuk a magyarországi hűtőraktár-kapacitásunkat

- mondta el lapnak Bernhard Haider. Az Aldi hazai ügyvezető igazgatója hozzátette: a több milliárd forintos fejlesztés jóval nagyobb hűtött-termék kínálatot tesz lehetővé, egyúttal 50 fővel növeli raktári dolgozók létszámát, így csak a logisztika területén több mint 550 embernek adnak munkát.

A szakember a járványhelyzettel kapcsolatban elmondta, a márciust több hullámban pánikvásárlások jellemezték, áprilisban viszont elmaradt a várakozásoktól a húsvéti forgalom a korábbi felhalmozások, illetve a kijárási korlátozások miatt. Bernard Haider szerint májusra már kirajzolódtak az új fogyasztói trendek: a home office és a sokáig zárva tartó vendéglátóipari egységek miatt sokan főztek otthon, amit az alapvető és tartós élelmiszerek iránti megnövekedett kereslet is igazol.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.