2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Iskolakezdési lázban ég az ország: ezek a legkeresettebb tanszerek


A szülők augusztusi, a szükséges taneszközökről történő iskolai tájékoztatását követően látványosan megnövekedett az iskolai termék-forgalom. A legkeresettebbek eddig a füzetek és a füzetborítók voltak.

A szülők augusztusi, a szükséges taneszközökről történő iskolai tájékoztatását követően látványosan megnövekedik az Interspar áruházak iskolai termék-forgalma, augusztus 20-a után az iskolakezdésig pedig megnégyszereződik. A boltokban ráadásul a fokozott kereslet, illetve az újabb vásárlói igények megjelenések okán sok, magasabb árfekvésű termék is megtalálható - írja közleményéban a Spar

Az iskolai termékek közül tavaly a legkeresettebbek a füzetek és a füzetborítók voltak, melyek a forgalom egyharmadát tették ki. Jelentős igény mutatkozott a rajzeszközök és rajzpapírok, valamint a tan- és iskolaszerek iránt is. Nagyságrendben hasonló mértékben keresték a vásárlók a tolltartókat, illetve a tollakat és tollbetéteket.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk