2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Ingyenjegyeket osztogat a WizzAir?


Egyre terjed egy poszt a Facebookon, miszerint a WizzAir ingyenjegyeket osztogat, méghozzá fejenként kettőt lehet kapni. Csakhogy ez kamu, a légitársaság kiadott egy közleményt, amelyben arra kérik az embereket, ne kattintsanak az oldalra.

Egyre többen osztják meg a Facebookon, hogy a WizzAir ingyen jegyeket osztogat. Ha valamelyik ismerősöd kiírja, Köszönöm#Wizzair, akkor ő valószínűleg bedőlt a dolognak.

Aki rákkatint a bejegyzés alatti linkre, annak válaszolnia kell néhány kérdésre, és ha ez megvan, kiderül, a jegyeket akkor tudja letölteni, ha előtte ő is megosztja a bejegyzést az oldalán. A cél, hogy a csalók megszerezzék a személyes adatokat, semmi más. Hiába osztja meg bárki a bejegyzést, nem kap ingyen repjegyet.

A légitársaság napközben kiadott egy közleményt, melyben jelezték, sok bejelentés érkezett hozzájuk csaló oldalakról a Facebookon keresztül. Közölték, a honlap valóban hasonlít az eredtihez, viszont az összes akcióról a hivatalos honlapon és a közösségi oldalakon tájékoztatják az ügyfeleket.Jelenleg nincs semmilyen olyan akció, amivel ingyen jegyeket lehetne nyerni, és.arra kérik az embereket, ne kattintsanak a hamis oldalakra.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk