2020. december 5. szombat Vilma

Hatalmas bútorbolt nyílik Budapesten

  • 2015. szeptember 21. hétfő 18:01

Hamarosan megnyílik az első olyan Mömax-áruház, ami egy korábbi Baumax helyére települ - írja az Origo.


A legnagyobb eladótérrel rendelkező üzlet a III. kerületben még az év vége előtt kinyithat. Simonyi András, a Möbelix-Mömax ügyvezető igazgatója azt mondta, ha minden jól alakul, még az év vége előtt megnyitják a magyarországi lánc legnagyobb eladótérrel rendelkező tagját Budapesten.

A következő Mömax-áruház a XVII. kerületben 2016 kora tavaszán nyithat ki. Az új üzletben 40 embernek adnak majd munkát. Az áruházakba főleg eladókat, pénztárosokat, irodai alkalmazottakat, raktárosokat, asztalosokat és dekoratőröket keresnek.

A következő egy évben Magyarországon 7-9 új Mömax nyitja meg kapuit - közölte a lappal az ügyvezető.

A Baumax 20 év után hagyja itt a magyar piacot. Egy hónap alatt zárták be a boltokat év elején. Az egykori barkácslánc áruházait az XXXLutz-csoport vásárolta meg: Möbelix és Mömax lakberendezési áruházak lesznek az egykori Baumaxokból.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk