Csúcsvétel a Lidl-ben: 650 forintért árulják az olasz bort

2018. június 29. 17:00

Az elmúlt hetekben olasz napok voltak a Lidl-ben, ennek keretein belül árulták a Corte Aurelio Nero d'Avola 2017-es vörös bort Szicíliából 650 forintért. "Ízléses, csupa kellem, ilyen vonzó karakterű nero d'avolával én még nem is találkoztam" - írja róla az ismert boros oldal. A készlet korlátos, gyorsan kipörög, talán akad még pár palack.

(...) tartottam tőle, hogy 650 forintért pont olyan bort kapok majd, amit előítéleteim sugallnak. De nagyon nem. A hiperolcsó szicíliai nem egyszerűen az árához mérten jó, hanem úgy abszolút értelemben. Vagy másképpen mondom: tetszik, ízlik, szeretnék még belőle

- írja Facebook-oldalán a Művelt Alkoholista. A szóban forgó palack:

Corte Aurelio Nero d'Avola 2017, értékelés: "10 pont (84/100), orbitális best buy".

Mivel a tételt a Lidl az olasz napok keretein belül tette a polcokra, ezért csak remélni lehet, hogy néhány boltban maradt még belőlük. Amennyiben találsz valahol belőlük, és nem vetted meg az összes palackot, küldj egy emailt a penzcentrum@penzcentrum.hu-ra. Mutatjuk a teljes posztot a Művelt Alkoholistától:

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm