Overhead view of friends dining at table with food in backyard garden

Így készül a nyári grillszezonra az ALDI: ritkán látott akciókat robbantott az üzletlánc

2023. június 21. 20:03

Szezonális finomságok gazdag kínálatával, nagyjából 150 termékkel készül a nyári szezonra az egyik legnépszerűbb kiskereskedelmi üzletlánc. A cég szerint a termékek megfizethető áron kerülnek a polcokra: egy kiadós grillvacsora akár 500 forint/főtől is elkészíthető. A nagyobb balatoni településeken nem-élelmiszer jellegű termékek, így például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek.

Újabb akciót indított el az ALDI, ezúttal kifejezetten a nyári grillpartikhoz szükséges termékkínálattal. Az áruházlánc termékeiből egy grillvacsora akár 500 forint/főtől elérhető, amely péksüteményt, magyaros, fokhagymás vagy sajtos ízű, 6 darabos BBQ grillkolbászt 799 forint/csomag áron és BBQ szószt is magában foglal. Ha valaki pácolt csirkehúst választana nyáresti fogásként, annak sem kell sokkal többet fizetnie, hiszen ennek az alapanyagai is kevesebb mint 600 forint/főtől elérhetők: az 1 kilogrammos kiszerelésű, magyaros, vagy fokhagymás-zöldfűszeres BBQ Csirkegrilltál már 1899 forint/csomagtól kapható.

A szortimentnek részét képezik a grillezéshez szükséges grilleszközök és kiegészítők, mint a grillnyárs, a grillapát, a brikett, a kukoricacső-tartó, a grillrács tisztításra alkalmas fémkefe, vagy a hagyományos kerti sütögetéshez, főzéshez elengedhetetlen bogrács és tárcsa. Ezen kívül elérhetők a nagyobb társaságot is kiszolgáló, a fenntarthatósági szempontokat ugyancsak figyelembe vevő alapanyagokból készülő tányérok és evőeszközök, a különféle fűszersók, pácok és natúr fűszerek is.

A már felélesztett grillre, a perzselő parázsra pedig mehetnek a többféle ízesítésben elérhető grillsajtok, amelyek között megtalálható – többek között – a camembert, a gouda, a mozzarella és a scamorza.  A grillezéshez a vásárlók alacsony áron választhatják a marhahús steakeket, vagy a pácolt sertés- és csirkehúsokat is, amelyek kínálatában minden kedvelt ízvilág megjelenik: a többféle kiszerelésben kapható termékek a közkedvelt magyaros, fűszeres-fokhagymás, gíroszos és mézes-mustáros ízekben érhetők el. A grillkolbászok széles választékában szintén minden vásárló megtalálhatja az igényeinek, ízlésének megfelelőt, a klasszikus grillkolbászok mellett a pulykakolbásztól a bratwurstig, a grillerektől a minivirslikig terjed a kínálat. Az ízskála itt is bőséges, többek között mustáros, mediterrán, barbecue, sajtos-baconös, jalapeno, curry, chili, fokhagyma, Provence-i ízvilág is szerepel a választékban.

A grillhúsok, kolbászok és sajtok mellett a pékáruk választéka ugyancsak a szezonhoz igazodik, az AZON MELEGÉBEN látványpékség kínálatában, valamint a szezonális termékek számára fenntartott állványokon minden, a grillezéshez elengedhetetlen péksütemény megtalálható. A többféle hamburgerzsemle mellett, a helyben sütött AZON MELEGÉBEN választék részeként elérhető császárzsemle, rozsos buci, rusztikus bagett, lepénykenyér, craft buci, Long-bun hot-dog kifli, nosztalgia kifli vagy épp sajtos snack rúd is tökéletes kiegészítője lehet bármilyen sütögetésnek, grillezésnek, bográcsozásnak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A húsokkal harmonizáló, a salátákhoz kínált mártások, szószok gazdag kínálata is megtalálható az ALDI üzleteiben. A fűszeres mártások, a mediterrán vidékekre jellemző ízvilágú krémek, az intenzív ajvár. Az áruházlánc a Balaton környéki üzleteiben ismét bővített termékválasztékkal, köztük non-food termékkel, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra. Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletei a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a nem-élelmiszer jellegű termékek, így például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem