14 °C Budapest
Fresh bread rolls crescent shape in the supermarket

Óriási változást jelentett be a Kifli: erre senki sem számított

2023. február 1. 11:25

Február elsején, szerdán tartott mini sajtókonferenciát a kifli.hu, amin a Pénzcentrum is részt vett. Az eseményen az online bolt bejelentette, hogy új ügyvezető lép a kifli.hu élére. Az új ügyvezető Gabriel Makki lesz. A korábbi ügyvezető Klekner Peter bár öt évre tervezett, de 2 év után mégis távozik.

A kifli.hu február elsején sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a korábbi vezető Klekner Peter leköszön ügyvezetői pozíciójáról. Bár a vezető 5 évre tervezett, két évig töltötte be ezt a pozíciót. A sajtóeseményen elmondta, nagyon feszített időszakban a covid alatt vette át a cég irányítását, ezért döntött most úgy, hogy leköszön.

Az új vezető Gabriel Makki lesz, aki a közelmúltban a Procter & Gamble Central Europe regionális alelnöke volt. Az új vezető elmondta, nincs különösebb változás a cég magyarországi irányai kapcsán, továbbra is növekedő pályán vannak. Az új ügyvezető elmondta,

végső soron a a vásárlóknak elsődlegesen azt kell eldönteni, hogy az az időt, amit hagyományosan vásárlással töltenek, azt mi mással tölthetnék, hogyha erre kevesebbet szánnának.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?