21 °C Budapest
kifli

Itt a bejelentés: új helyekre szállít ki a Kifli.hu, sokan fognak örülni

2022. május 30. 18:02

Bosszantó, ha egy megváltozott élethelyzet, egy új munkalehetőség, vagy csak a természet utáni vágy indokolta költözés miatt le kell mondanunk azokról a kényelmi szolgáltatásokról, amelyekhez a belvárosban lakva hozzászoktunk.

A budapesti agglomerációs területeken és a környező városokban egyáltalán nem jellemző, hogy a házból kilépve azt kelljen eldönteni, melyik boltban szerezzük be a szükséges élelmiszereket. Míg egy újlipótvárosi vásárló figyelméért akár 4-5 offline store és rengeteg “kisközért” harcol, addig ez 30-40 kilométerrel arrébb már komoly fejtörést tud okozni, nem beszélve az esti vagy hétvégi nyitvatartásról. Ezt a problémát jelezték a városból kijjebb költöző vásárlók a kifli.hu felé, mire a cég gyorsan reagálva június 1-től újabb területeken indítja el a kiszállítást.

Ezzel az ott lakóknak nem csak a cipekedéssel, de a nyitvatartással és az áruválasztékkal kapcsolatos problémái is megszűnnek, hiszen a 15 kategória több mint 14.000 terméke egyszerre helyettesíti a hentest, zöldségest, pékséget, patikát, drogériát és még sok minden mást. Ár-érték aránya miatt népszerű saját márkás termékek, hazai manufaktúrák és termelők, vagy akár a londoni Marks&Spencer finomságai is könnyen elérhetők lesznek ezután.  

Amikor a balatoni területeket - ugyancsak vásárlói igényekre reagálva - elindítottuk, akkor azt mondtuk, hogy oda megyünk, ahová a vásárlóink mennek. Ez most is így van, a Budapestről kijjebb költöző családok továbbra is a vásárlóink, szeretnénk őket ezután is kiszolgálni. Új területeket nyitni rizikós, költséges, és nyilvánvalóan nem az első hónapban térül meg, de szeretjük a kihívásokat és ragaszkodunk a vevőinkhöz

- tette hozzá Klekner Péter ügyvezető. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az eddigi 75 település, a mintegy 5000 kilométeres kiszállítási terület Budapest kerületeit és agglomerációját, valamint a Balaton keleti és a Velencei-tó környékét tartalmazza. Az új területek - Vác, Erdőkertes és Őrbottyán - lakói számára a szolgáltatás 7-22h között elérhető, akár 4 órán belüli szállítással. A futár a vásárló által megadott 1 órás időablakban érkezik és a rendelés leadása után korlátozott ideig annak kiegészítésre is nyílik lehetőség, továbbá a gyermekes családok számára létrejött Kiflicske klub is elérhető. Ahogy eddig is, az új vásárlóknak ezután is ingyenes az első kiszállítás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?