11 °C Budapest

Elviselhetetlen turisták: tüzet raknak a strandon...

Pénzcentrum
2008. augusztus 18. 08:45

A turisták által látogatott városok az esetek többségében örömmel fogadják a sokat költő látogatókat, ám az utóbbi időben egyre gyakoribb, hogy egyes nemzetek önfeledten "pihenő" polgárai viselkedésükkel az elviselhetetlenség határait súrolják - írja a Magyar Hírlap.

Prágát évente 30-40 ezer fiatal keresi fel, hogy megünnepeljék felnőtté válásukat, a csehek pedig mára állítólag kifejezetten kerülik a britek által megszállt városrészeket. A Magyarországon tartott legény- és leánybúcsú sem ismeretlen fogalom, a forgalmat egyértelműen a fapados légitársaságok jegyei serkentik.

A problémás britek mellett állítólag a kiskirályként nyaraló oroszokkal is egyre több a baj, a vodkamámoros dülöngélés után ugyanis a szálloda medencéjében népdaléneklés, majd a strandon nyílt tűzön saslik sütögetés sokaknál kiveri a biztosítékot. A török Antalyában már több orosszal találkozni, mint némettel, és a jövőben hasonló helyzetre lehet számítani Cipruson és Thaiföldön is.

A hazánkba látogató külföldiek panaszait vizsgálva megállapítható, hogy elsősorban a BKV ellenőreivel nincsenek megelégedve, azok ugyanis amellett, hogy nem beszélnek idegen nyelveket, még túl agresszívak is.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?