2 °C Budapest
Budapest, 2022. február 12.A Tesco egy angliai székhelyû nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc egyik budapesti üzletének cégfelirata az egykori Magyar Kábel Mûvek ipari épületeinek átlakításával 2006-ben megnyitott Újbuda Center Bevásárlóközponton, a fõváros XI. kerületében, a Budafoki úton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Itt a friss bejelentés: megnyílt az első Shell-kávézó, itt találkozhatunk vele

2022. szeptember 28. 17:45

A Shell és a Tesco együttműködésének következő lépéseként a Tesco mini shopok jelenlegi hálózata 2025-ig több mint 100 létesítményre bővül. Mindemellett megnyílt a budaörsi Tesco üzletsorán az új Shell Café, amely az első magyarországi, töltőállomáson kívül működő Shell Café kávézó Magyarországon - írja az áruház sajtóközleményében.

A Tescóval való gyümölcsöző együttműködésünknek köszönhetően kibővített szolgáltatásokat kínálhatunk ügyfeleinknek, akik így kényelmesen, egy helyen tankolhatnak és vásárolhatnak be. Nagy örömömre szolgál, hogy az első önálló Shell Café kávézóban állhatok, amely a klasszikus és az újhullámos kávézó jellegzetességeit egyaránt magán viseli.  Célunk, hogy ügyfeleinket magas színvonalú kiszolgálásban részesítsük, akár a töltőállomásainkon, akár ebben a kávézóban, ahol a Tesco vásárlói is megkóstolhatják a bársonyos Shell Cafét

– nyilatkozta Vecsey Sarolta, a Shell Hungary zRt. Magyarországért és Szlovéniáért felelős Mobilitási Igazgatója. Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk a Shell Hungary zRt.-vel való partnerségünkre, amelyet mindig új szintre tudunk emelni. Néhány hete jelentettük be, hogy a következő 3 évben több mint 100 Tesco áruház parkolójában telepít elektromos töltőpontokat a Shell. A mai bejelentés eredményeként a Shell töltőállomásokon található Tesco mini shopoknak köszönhetően megduplázzuk a kisformátumú üzleteink számát."

 A Shell üzemanyagtöltő-állomásokon működő Tesco mini shopok főként lakóövezetekhez közeli helyszíneken találhatók, és nemcsak az autóval érkezőket, hanem a helyi közösség tagjait is kiszolgálják. A polcokon a vásárlók friss pékáruk, tej- és hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok gazdag kínálatát találják, és sok helyen a háziállatoknak szánt finomságok közül is választhatnak.

Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják, a bio-, glutén- és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával. A Shell töltőállomásokon a hét minden napján, valamint ünnepnapokon is nyitva tartó Tesco mini shopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt nyújtanak megfizethető áron.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?