Mitől félnek a magyar vállalkozások (x)

Mitől félnek a magyar vállalkozások (x)

Pénzcentrum
2018. március 19. 05:00

Az Allianz termékei minden problémával szemben fedezetet nyújtanak.

A vállalkozók számára elengedhetetlen, hogy ismerjék a vállalkozásuk működése során megjelenő kockázatok kiküszöbölésének lehetőségét. Legyen szó tűz és elemi károkról, betöréses lopásról, üvegtörés valamint üzemszünet kárral összefüggésben felmerült költségek biztosításáról, az Allianz megfelelő termékei minden problémával szemben fedezetet nyújtanak.

Az utóbbi években egyre gyakrabban csapnak le hazánkra nagyobb viharok, amelyek komoly károkat okozhatnak egy vállalkozás életében, például egy villámcsapás miatt keletkezett tűzzel vagy az elektronikus berendezések tönkretételével. Bármikor felmerülhetnek váratlan események, amelyek következményeként veszteség keletkezhet, akár nagyobb vagy kisebb méretű vállalkozásról beszélünk.


Az Allianz 2017-es Kockázati Barométere alapján, a magyar vállalatok továbbra is fontosnak tartják a természeti katasztrófák elleni védekezést, azonban az eddig kevésbé fontos jogszabályi változások, a piaci bizonytalanság és makrogazdasági fejlemények kerültek a TOP3 kockázati tényezők közé. A tűz- és robbanásveszély a ranglistán hátrébb szorult.

A kis-és közepes vállalkozások részére a megfelelő védelemhez, két termékcsomagot kínálunk, az Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítást, valamint az Allianz Vállalkozás Védelem csomagot.

Mikrovállalkozás esetén, ha a bruttó árbevétel nem haladja meg az évi 200 millió forintot, a foglalkoztatottak száma a 10 főt, a vagyonérték pedig nem több mint 100 millió forint, akkor az Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítás a megfelelő választás. A négyféle, egymásra épülő csomag akár online is megköthető.

A vagyonbiztosítás fedezetet nyújt a biztosított telephelyeken lévő vagyontárgyakban bekövetkező olyan károkra, aminek oka például a tűz, robbanás, villámcsapás vagy árvíz. A fedezetek tovább bővíthetőek. A vagyonbiztosítás mellé az ügyfelek felelősségbiztosításokat is választhatnak.

A kis- és közepes vállalakozások számára, melyeknek összvagyona nem haladja meg a 600 millió forintot, éves árbevétele pedig a 2 milliárd forintot az AllianzVállalkozás Védelem vagyon- és felelősségbiztosítási termékünk a megfelelő. Ez a termékcsomag együtt kínálja a vállalkozás eszközeire szóló biztosítási védelmet és az általános és szakmai felelősségbiztosításokat. Az alkalmazottak esetleges munkabalesetéből bekövetkezett károkra is kiterjeszthető a fedezet.

Több mint 25 éves piaci tapasztalatunkat felhasználva, kockázati tanácsadás keretében, vállalkozása tevékenységi köréhez igazodó biztosítási fedezetet kínálnak munkatársaink.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?