2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Nem hiszed el, hová parkolt le a nap tahója: a patikába ugrott be


Elképesztő képsorokat rögzített a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója: egy nő egyszerűen leparkolta autóját a kereszteződésben, és bement a közeli patikába. A többi közlekedő sem nagyon értette a dolgot.

Hihetetlen képsorokat rögzített a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója: egy nőnek annyira sürgős volt beugrani egy nyíregyházi patikába, hogy simán otthagyta a kocsiját a kereszteződésben, az elsőbbségadás tábla vonala előtt.

Sajnos a videót nem az elejétől csináltam, mert nem gondoltuk, hogy valóban az-e a dolog, aminek látszik, így sajnos nem látszik mennyi időt töltött ott és mennyivel több autót tartott fel

- írta a beküldő.

A felvételen látható, hogy a többi közlekedő sem nagyon érti a helyzetet. A hölgy pedig nem igazán zavartatta magát: teljes nyugodtsággal sétált vissza a kocsijához, pedig látta, hogy többen feltorlódtak a parkoló autója mögött.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked